Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Sıddıka Zeynep Başkuş

Biraz Mavi

Biraz mavi çal göğe bulanıyorum Hayat sığmıyor daralan göğsüme İplik iplik yağmakta pamuk kırılgan Git gide beyaza çalıyor ömürler Hep iyiyi çağrıştırıyor bir beyaz bayram mendili mesela Şimdi karşı kaldırımdan seyrediyorum dünü Pencerelerde başını uzatan boşluklar birikir birazdan İçerde bir yalancı bahar, yalancı dolma, yalancı her bir şey

Biraz mavi çal göğe bunalıyorum. Karanlıkta kaşık sesleri, boğaz toklukları insanların Çocuk civiltisi, ne gürültülü bir ayaz, tıkalı bir kulağa Tende sıkışıp kalan çözülmemiş ruhmacalar

Biraz mavi kal huzur bulamıyorum Yirmi dokuz harf yetmiyor dikiyorum toprağa yeşili Bize biçileni giymek istemiyoruz ne vakit Ne vakit sofralar toplanıyor, bardak şangırtılan Tok kahkahaları sokağın, davullar, ezanlar gümbürdüyor pek Mübarek sakinleriyiz sükûn üzere sükûtlarımız çın çın Büyüdükçe büyüyor karanlıkta renkler Siyah iplik beyaz iplikten ayrılmiyor ne vakitsiz Ölüyor işığı bir kelebeğin.

Üst Alt