- Aldığı Beğeniler
- 38
- Takım
- Diğer
Beni ne kadar seviyorsun abi?
- Dünyalar kadar!
Çocuk üzüldü, suratı asıldı. Ağabeyi sordu:
- neden üzüldün kardeşim?
- Geçen gün babam, “Bu dünya beş para etmez” demişti de.
---------------------------------------------------------------------------------
Bir gün bir adam Şahin marka arabasıyla yolda gidiyormuş, ama birden arabası bozulmuş. Tam o sırada yoldan çok güzel bir Ferrari geçiyormuş. Neyse adam durdurmuş arabayı, anlatmış olayı. Ferrarinin sahibi demiş ki:
- Seni şehre kadar çekerim, ama dikkat et hızlı gidebilirim; eğer hızlı gidersem beni uyarmak için selektör yap. Ben anlar yavaşlarım.
Ferrarinin sahibi sürmüş arabayı. Derken yolda kendini kaptırıp bir Porche ile yarışmaya başlamış. Tabiî arkada Şahin selektör yapmaya başlamış. Tam o sırada yukardan bir polis helikopteri olayı görmüş. Helikopterdekiler olayı merkeze bildirmişler:
- Efendim bir Ferrari ile bir Porche kapışıyor. Şahin’de onları geçmeye çalışıyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Çıkarcı bir film yönetmeni ile genç oyuncu aralarında konuşuyormuş:
- İşte senin oynayacağın sahneyi çekeceğimiz uçurum burası.
- Ama burası çok tehlikeli! Düşüp yaralanır ya da ölürsem.
- Sen hiç meraklanma bu sahne filmin son sahnesi zaten.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Babası, SelmaN’a sordu:
- Sınıfta durumun nasıl?
- Çok iyi babacığım. Kalorifer peteğinin yanında oturuyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yüzme kursuna ilk defa gelen bir acemiye suda boğulanları kurtarma metotları hakkında bilgi verilmiş. Daha sonra adamdan bu metotları kısaca anlatmasını istemişler. Adam da anladığını özetlemiş:
- Önce adam sudan çıkarılır, sonra su adamdan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Evini kaybeden küçük çocuğa polisler soruyor:
- Yavrum senin evin nerede?
- Parkın karşısında!
- Peki park nerede?
- Evin karşısında!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Okul ve ölüm ....
O harfinden sonra gelen harf Ö
K harfinden sonra gelen harf L
U harfinden sonra gelen harf Ü
L harfinden sonra gelen harf M
- Dünyalar kadar!
Çocuk üzüldü, suratı asıldı. Ağabeyi sordu:
- neden üzüldün kardeşim?
- Geçen gün babam, “Bu dünya beş para etmez” demişti de.
---------------------------------------------------------------------------------
Bir gün bir adam Şahin marka arabasıyla yolda gidiyormuş, ama birden arabası bozulmuş. Tam o sırada yoldan çok güzel bir Ferrari geçiyormuş. Neyse adam durdurmuş arabayı, anlatmış olayı. Ferrarinin sahibi demiş ki:
- Seni şehre kadar çekerim, ama dikkat et hızlı gidebilirim; eğer hızlı gidersem beni uyarmak için selektör yap. Ben anlar yavaşlarım.
Ferrarinin sahibi sürmüş arabayı. Derken yolda kendini kaptırıp bir Porche ile yarışmaya başlamış. Tabiî arkada Şahin selektör yapmaya başlamış. Tam o sırada yukardan bir polis helikopteri olayı görmüş. Helikopterdekiler olayı merkeze bildirmişler:
- Efendim bir Ferrari ile bir Porche kapışıyor. Şahin’de onları geçmeye çalışıyor.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Çıkarcı bir film yönetmeni ile genç oyuncu aralarında konuşuyormuş:
- İşte senin oynayacağın sahneyi çekeceğimiz uçurum burası.
- Ama burası çok tehlikeli! Düşüp yaralanır ya da ölürsem.
- Sen hiç meraklanma bu sahne filmin son sahnesi zaten.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Babası, SelmaN’a sordu:
- Sınıfta durumun nasıl?
- Çok iyi babacığım. Kalorifer peteğinin yanında oturuyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yüzme kursuna ilk defa gelen bir acemiye suda boğulanları kurtarma metotları hakkında bilgi verilmiş. Daha sonra adamdan bu metotları kısaca anlatmasını istemişler. Adam da anladığını özetlemiş:
- Önce adam sudan çıkarılır, sonra su adamdan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Evini kaybeden küçük çocuğa polisler soruyor:
- Yavrum senin evin nerede?
- Parkın karşısında!
- Peki park nerede?
- Evin karşısında!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Okul ve ölüm ....
O harfinden sonra gelen harf Ö
K harfinden sonra gelen harf L
U harfinden sonra gelen harf Ü
L harfinden sonra gelen harf M

:hahaha:.gif)

Hepside birbirinden komikmiş emeğinize sağlık