Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
KAZI ::..

Hoca yer altına ahır yapmaya karar vermiş. Topra ı kaza kaza komşunun ahırına girmiş. Bir sürü öküz görünce koşa koşa karısına gitmiş:
- Hanım, hanım! diye ba ırmış.
Müjdemi isterim. Eski zamanlardan kalma bir ahır dolusu öküz buldum..

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı fzehra
KAZI ::..

Hoca yer altına ahır yapmaya karar vermiş. Topra ı kaza kaza komşunun ahırına girmiş. Bir sürü öküz görünce koşa koşa karısına gitmiş:
- Hanım, hanım! diye ba ırmış.
Müjdemi isterim. Eski zamanlardan kalma bir ahır dolusu öküz buldum..

Bu Harikaydı Ablacım Ellerine SAGLIK... :D :D

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı fzehra
TİLKİNİN ORUCU

Tilki ormanda gezmekdedir. bir agacin dalinda asili bir geyik budu görür. Açtir ama süphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya baglidir.
Epeyce uzaga gider ve basini kollarinin üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir,
budu görür ve yatan tilkiyi de tabi...
Tilkiye sorar "napiyorsun dostum"
Tilki cevap verir "hiçç... yatiyorum" -Burda bir but var
-Evet var
-Neden yemedin
Tilki sakince cevap verir ;
"BU GÜN ORUCUM"

Kurt kendinden emin ;
"Ben yiyeyim o zaman"
Tilki "Buyur afiyet olsun" der.

Kurt but 'a uzanir uzanmaz bir patlama ortalik toz duman kurt yarali hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar.
Bunu gören kurt ;
"LAN ******** HANI ORUÇTUN"
Tilki piskin piskin ;
"Biraz önce top patladi duymadin mi ?" der.... :D :D :D

Bu fıkraya oldum olası çok gülerim.Hala gülüyorum =) =) :) tşk ederim tekrar hatırlattı ınız için ablacım.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
evet güzel fıkra güldük ama oruç gerçekten nefse a ır gelen zor bir ibadet ve önümüz de mübarek ramazan ayı var gelmeyi bekleyen.
Allah herkese hayırlı oruçlar tutmayı nasip eylesin.(amin)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
BİZİM KARI

Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
BİYOLOJİ SINAVI
BİYOLOJİ SINAVI

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılaca ı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada ka ıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böce in baca ı var, sınavınız baca ından böce i tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dedi i dedik. Ö renciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?"
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim oldu umu

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılaca ı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada ka ıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böce in baca ı var, sınavınız baca ından böce i tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dedi i dedik. Ö renciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?"
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim oldu umu :D :D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
GÖRGÜSÜZ BAKAN

Bakan olan görgüsüz birisi soförüne sorar.
"Soför söyle bakalim esekle soför arasinda ne fark vardir? "
Soför bir süre düsündükten sonra mahcup bir sekilde;
"Bilemedim bakanim" diyor
Bakan cevap olarak:
"Esege çüs diyince, soföre ise dur diyince durur" demis.
Bunun üzerine soför çok sinirlenmis ama karsidaki bakan oldugu için bir sey söyleyememis.
Belirli bir süre sonra bu defa soför bakana:
"Bir soru sorabilir miyim bakanim" der. Bakan da:
"Sor bakalim" der. Soför sorar:
"Esekle bakan arasinda ne fark vardir?"
Bakan bir süre sonra:
"Bulamadim soför söyle bakalim" diyor. Bunun üzerine soför de:
" Vallahi bakanim ben de bulamadim... " =) =) =)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
AKILLI ER

Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.
Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir.
Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
"Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya... :) :) :)

Üst Alt