Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Günes
Original von ExELaNcE
Orjinal Yazarı Günes
yaaaa bende niye olmuyo kuzen dedigin gibi yapiyorum ama olmuyo aynen su yaziyo succesfully restored! yada succesfully patched! bu nedemek yaaa manane bende istyiommm :(

olmadığından eminmisin?

msn açıkken tekrar başlata bas oaradan msn den yeni bir sayfa aç..bakalım olmuşmu olmamış mı? ;)

olmadi ya nedense ben yapamiyorum galiba bidaha denicem sagol yinede

kardeşim olmaması için neden yok aslında..sizin msn veriyonu kaç?bu verdiğim 7 ve 7.5 versiyonu için..sizin eski sürüm ise olmayabilir..

ayrıca söylediğim gibi bu ayarları yapınca MSN NİZ KAPALI OLMAK ZORUNDA..YİNE OLMAZSA BANA YAZIN..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
sen saatin olduğu kısımdan msn simgesini çıkış yaparak kaldırdın mı emin misin?

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
eminim yaaa okadar bilgim var ama olmuyo isratledikten sonra onayliyorum ilk mesajda yazdigim yazi cikiyo kabul etmiyo olmuyo nedense neyse artik zorlamyayim sagolun yinede Allah c.c a emanet olun...sevgiyle kalin...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ben de yükledim.Oh çok güzel oldu.Bu sitedeki arkadaşlar da ne ararsan var ya ne güzel :) ;)Allah razı olsun exelance.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı zeyno
Ben de yükledim.Oh çok güzel oldu.Bu sitedeki arkadaşlar da ne ararsan var ya ne güzel :) ;)Allah razı olsun exelance.

Birkaç msn si olan için çok güzel bir program..

kullanabilmenize sevindim..iyi kullanmalar..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
oh be sonun oldu ya her halde pc kabul etmiyodu cünkü ayni islemi yaptim defalarca sonunda kabul etti birde simdi durmadan virüs bildiriyo excelance kardes acaba silsemmi programi yoksa bi zarari olmazmi cok tesekkür ederim Allah c.c razi olsun...sevgiyle kalin...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bu virüs değil..

olsa ben kullanmam zaten..

rahat ol sen..

nihayet programı kurabildin ;)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von ExELaNcE
bu virüs değil..

olsa ben kullanmam zaten..

rahat ol sen..

nihayet programı kurabildin ;)

evet ya nihayet kurabildim inat ettim bikere bu yerlerde ise yariyo :]
aslinda hep ayni islemi yapiyodum yada biyeri atliyodum haberim yoktu neyse sonunda kurdum cok sagol cok güzel bisey ellerine saglik yardimlarin icinde tesekkür ederim...Allah c.c a menet ol...

Üst Alt