Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Bismillahirrahmanirrahim

Ya Rabbi!..
Acziyetimiz ve fakirligimizle beraber omuzumuza aldigimiz yükü sen hafiflet.Bu çagda avucumuza aldigimiz kor atesi, üzerimize giydigimiz atesten gömlegi, sen merhametinle serin ve selamete çevir.
Ya Rabbi!..
Niyetin amelden daha faziletli oldugunu, amellerin sihhat ve fesadinin kemal venoksanliginin niyete bagli oldugunu bize idrak ettir.
Ya Rabbi!..
Oldukça dakik ve gizli hileleri olan nefsin, bu hilelerle bizim de fark edemeyecegimiz bir sekilde niyetlerimizi bozup amellerimizi bosa çikarmasindan sana siginiriz.
Ya Rabbi!..
Bize verdigin bunca nimet karsisinda yapacagimiz her ibadetin bir hiç mesabesinde oldugunu, niyetlerimize riya, ucb ve kibir gibi fesatlarin karistigini, Allah'u Teala adaletiyle muamele ederse ancak o zaman kurtulmamizin mümkün olacagini bize idrak ettir...

"Amin Velhamdulillahi Rabbil Alemin"...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allâh'im, Sen sözümü duyarsin, yerimi görürsün, gizlimi ve açigimi bilirsin,hiçbir isim senden gizli kalmaz. Ben, yardim ve kurtulus dileyen,
huzurunda korkudan titreyerek günahlarini itiraf eden zavalli bir yoksulum.Bir zavalli kulun olarak Sana yalvariyor, boynu bükük bir âciz olarak sana iltica ediyor,huzurunda zilletle egilmis bir biçare olarak Sana duâ ediyorum.

Duâmi kabul eyle,

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
AMİN VELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN

ALLAH´ım, MUHAMMED S.A.V ve âline salat eyle ve bizim imanımızı en kâmil iman, yakinimizi en üstün yakin kıl; niyetimizi niyetlerin, amelimizi amellerin en güzeline ulaştır. ALLAH´ım, lütfunla niyetimizi halis kıl; katındakine (rahmetine) yakinimizi doğrult; kudretinle bozulan durumumuzu düzelt.

ALLAH´ım, MUHAMMED S.A.V ve âline salat eyle ve bizi meşgul edecek sorunların çözümünde bize yet; yarın hesabını soracağın şeylerle uğraştır bizi; günlerimizi yaratılışımızın amacı olan ibadetle geçirmemizi sağla; bizi zenginleştir; rızkımızı bol eyle; rızkımızı beklemekle bizi imtihan etme; bizi aziz kıl; kibre duçar eyleme; sana kul olmaya muvaffak eyle; kulluğumuzu, ibadetimizi ucb (kendinden ve yaptığından hoşlanmak) ile fasit etme; bizim elimizle insanlara hayır ulaştır; minnet edip de onu batıl etmememize engel ol; yüce huyları bize ihsan et ve övünmekten bizi koru.AMİN...

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
amiiiiiin. Şu mübarek cuma gününde bir saat gizli. Duaların kabul olduğu bir saat. Vakt-i icabe. Rabbi Rahimim o saatte yapılan dualardan eyler İnşaallah. Amiiin....

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Amin..Yüregine saglık :)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yoluntek-800x600.jpg

ihsan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Necmeddin,melek ve rumeysa ne güzel dualara yazmışsınz.hepsine amin diyorum..inş..hepsi kabul olur...allah kabuletsin.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allah razı olsun...necmeddın abımız zaten sıtenın ennnnnnnnnn dua yureklısıdr

Üst Alt