Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülsena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
0fea3a8cc6cc69a7a86215715e15dfee.jpg

Mitat ENÇ-Biyografi

Çocukluk ve gençlik yılları bütün diğer iki kitabında anlattığı zorlukları önemsizleştiren mesut hatıralarla dolu olan yazara talih bitmeyen bir gece hazırlar. Gözlerinin ışığı söner ve sonra çileler başlar. Bitmeyen gece insanî ve edebî bakımdan ibretlik bir azim şaheseri, sabır, metanet ve vekar destanıdır. Eser yazarın gözlerinin ferine kavuşmak için çıktığı yolculuğu anlatır. Hangi şartlar altında olursa olsun, hayat karşısında yenilmeyen ve direnmekten vazgeçmeyen bir insanın tok ve ümit aşılayan sesiyle yazılmıştır. O ses bazen kendi kendine yakınır, bazen dipdiridir, bazen de tatlı bir üslupla okuyucuyla konuşur. Bu kitabı da göstermektedir ki Mitat Enç hem edebiyatımız hem de cemiyetimiz için bir övünç kaynağıdır, olmalıdır.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Tavsiyen icin tesekkürler kardesim
Selam ve Dualarimla......

Gülsena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Sizlerdende Allah razı olsun..

Kitap on yaşındaki çocukların dahi okuyup kendine bir şeyler çıkarabileceği bir üslupla yazılmış. Gerçekten ibret alınması gereken hayat ve başarı öyküsü..20 li yaşlarda gözlerini kaybeden bir gencin imkansızlıkların ve birde görememenin başarısızlığa sebep olmadığını herşeyin azimle yapılabileceğini, Artık gözleini kayettiği için hayatını sepet örerek kazanmayı planlarken azimle nasıl gazi eğitim fakültesinin kurucu dekanı olduğunu anlatmış..Ben severek okudum. tatilde çocuklarıma okutmayı düşünüyorum..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ebeden razı olsun kardeşim kalbi teşekkürler...

Selam ve Dua ile...

Üst Alt