Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ciler

Bir B/Aşk'a 'yım..

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Galatasaray
hahaha_01-7501.gif

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :

''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
"Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu" :)

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Günün en güzel tebessümünü, bu mizah ile yaşadım.

Emeğinize sağlık, Çiler kardeşim.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Fıkra güzel ama bana aynı zamanda bir anımı hatırlattı ..
Yıllar önce dershanede okurken bir sebepten ötürü hocayla tartıştım diye kapıyı arkamdan çarpıp sınıfı terk etmiştim ..
Aynen fıkradaki gibi hocam arkamdan gelip " kimsin lan sen yüzüme kapıyı nasıl çarparsın " diye diye üzerime yürümüştü ..
Zaten şu dünya üzerinde kavga esnasında birbirini tanımayan tek millet biz Türklerizdir ..
- Kimsin lan sen ?
- Asıl sen kimsin üleann .. :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Fıkra güzel ama bana aynı zamanda bir anımı hatırlattı ..
Yıllar önce dershanede okurken bir sebepten ötürü hocayla tartıştım diye kapıyı arkamdan çarpıp sınıfı terk etmiştim ..
Aynen fıkradaki gibi hocam arkamdan gelip " kimsin lan sen yüzüme kapıyı nasıl çarparsın " diye diye üzerime yürümüştü ..
Zaten şu dünya üzerinde kavga esnasında birbirini tanımayan tek millet biz Türklerizdir ..
- Kimsin lan sen ?
- Asıl sen kimsin üleann .. :)

Eksende başka ne beklenirdi :D
Kendini nasılda belli ediyorsun yaw :D

Bu arada Fıkra çok güzeldi 4 çekerdi yani :D

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
bu olay gercek arkadaslar erzurumda zırrat fakultesı ogrencılerınden bırı yasamıs bıraz daha farklıydı bızım dershanedi turkce hocamız anlatmıstı..
tşkler çilercim

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Teşekkurler guzeldi canım :)

Üst Alt