Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hani, Rabbin meleklere, “Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım” demişti. Onlar, “Orada bozgunculuk yapacak, kan dökecek birini mi yaratacaksın? Oysa biz sana hamdederek daima seni tesbih ve takdis ediyoruz.” demişler, Allah da, “Ben sizin bilmediğinizi bilirim” demişti.

Bakara suresinin bu 30. ayeti kelimenin tam anlamıyla sırlarla dolu...
Şüphesizki belli ölçüde ilim sahibi olan meleklerin "bozgunculuk ve kan dökecek" diye nitelediği insan tipinin, bugünkü Siyonist İsrail ve onun ideolojisini takip edenler olduğu açık. Meleklerin bu sorusuna karşın Alemlerin Rabbi, Aziz, Kahhar, Rahman ve Rahim olan Allah'ın (CC) verdiği cevabın anlamı ise ancak kendi katında gizli. O cevabın azametini ve gücünü elbetteki kimse bilemez.

Bugün Filistin'de tarihin "İkinci Kerbelası" olacak şekilde bir vahşet yaşanıyor.
Masum insanlar, çoluk-çcocuk demeden, genç-yaşlı demeden, kadın-erkek demeden vahşice katlediliyor. İnsanlık dumura uğramış, insanlık rütbe sökmüş ve hayvanlığı tercih etmiş! İnsanlık çaresiz...İnsanlık öfkeli...Ve insanlık sessizce yokolmakta...

İnsanlığı, hayvanlığa tercih edecek şekilde bir tutum sergileyen ve Yaratıcının ve bütün yaratılmışların laneti üzerine çekecek kadar pervasızlaşmış Beni İsrail, İslamın onur ve haysiyetine kastetmiş, adeta kuduzlaşmış bir hayvana dönüşmüş. Öyleki sadece vahşice saldırıyor, yıkıyor, yakıyor ve öldürüyor. Cehennemin en dibi olan "Siccin" için bütün hünerlerini ortaya döküyor. Şeytanı bile kıskandıracak kadar profesyonelleşmiş!

Ve Ey İslam ümmeti!
Karanlık, şafakları bastırmış.
Karanlık, geceleri korkutmuş!
Karanlık, üzerine çöküp kalmış!

Karanlığa esir mi olacaksın?
Yoksa onu esir mi alacaksın?

Bu diriliş ne zaman?
Bu silkiniş ne zaman?

Umutları diriltme vakti geldi artık!
Yakındır şafağın sökün etmesi.
Yakındır bitmeyen karanlığın yırtılıp gitmesi.
Umutlarını kaldır!

Selahaddini hatırla, Kılıçarslanı hatırla, Fatihi hatırla, Yavuzu hatırla, Abdülhamid Hanı hatırla!

Malazgirti hatırla, Niğboluyu hatırla, Zigetvarı hatırla, Plevneyi hatırla ve Bedri hatırla!

Asla unutma!
"Sizin bilemediklerinizi ben bilirim!" buyuran Rabbimiz buyuruyor:
Bize yenilmek yok!
Bize kaybetmek yok!

Sevgi_Cicegi

ResuL SewDaLisi..

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray
Hani, Rabbin meleklere, “Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım” demişti. Onlar, “Orada bozgunculuk yapacak, kan dökecek birini mi yaratacaksın? Oysa biz sana hamdederek daima seni tesbih ve takdis ediyoruz.” demişler, Allah da, “Ben sizin bilmediğinizi bilirim” demişti.

"kafirlerle ilgili ayetler"

Gerçekten kâfir olanları (azap ile) korkutsan da korkutmasan da müsavidir. Çünkü onlar iman etmezler." (Bakara-6)

"Kâfirlerin hali, bağırıp çağırmak dışında bir şey duymayan, yine de haykıran kimsenin haline benzer. Onlar sağırlar, dilsizler, körlerdir. Onun için düşünmezler." (Bakara-171)

"Eğer sana kağıt üzerine yazılmış bir kitap indirseydik de onlar elleriyle onu tutmuş olsalardı, buna rağmen inkar edenler, ‘Bu apaçık büyüden başka bir şey değildir.’ derlerdi." (Enam-7)

"Allah katında canlıların en kötüsü kâfir olanlardır. Çünkü onlar (Allah’a) iman etmezler." (Enfal-55)

"Kâfir olanlar, ‘Sen Resul olarak gönderilmiş bir kimse değilsin’ derler. De ki: Benimle sizin aranıza şahit olarak Allah ve yanında kitap (Kur’an) ilmi olan yeter." (Ra’d-13)

"Onlara (kafirlere) ayetlerimiz okunduğu zaman dediler ki (evet) işittik. İstesek bunun bir benzerini biz de söyleyebiliriz. Bu, öncekilerin masallarından başka bir şey değildir." (Enfal-31)

"Ayetlerimiz açık açık kendilerine okunduğunda kâfirlerin suratlarında hoşnutsuzluk sezersin. Onlar kendilerine ayetlerimizi okuyanların nerdeyse üzerlerine saldırırlar. De ki: Size bundan (bu öfke ve huzursuzluğunuzdan) daha kötüsünü bildireyim mi? ATEŞ! Allah onu kâfirlere vadetti. O, ne kötü varış yeridir." (Hac-72)

"Kendilerine (kâfirlere) o çok esirgeyici Allah’tan yeni bir öğüt gelmeye dursun, ille ondan yüz çevirirler." (Şuara-5)

"Allah’ın nurunu ağızlarıyla (üfleyip) söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoşlanmasalar da Allah nurunu tamamlamaktan asla vazgeçmez." (Tevbe-32)

"Onlara (kâfirlere) ayetlerimiz açıkça okunduğu zaman, (öldükten sonra) bize kavuşmayı beklemeyenler, ya bundan başka bir Kur’an getir veya bunu değiştir dediler. De ki: Onu kendiliğimden getirmem benim için olacak şey değildir. Ben bana vahiy olunandan başkasına uymam. Çünkü (sizin arzunuza uyar da) Rabb’ime isyan edersem elbette büyük günün azabından korkarım." (Yunus-15)

"Onlar (kâfirler) halkı Allah yolundan men eden ve onu eğriltmek isteyen zalimlerdir. Onlar ahireti de inkâr ederler." (Araf-45)

"İnkârcılar dediler ki: Sanki biz ve atalarımız toprak olduktan sonra gerçekten (diriltilip) çıkarılacak mıyız?" (Neml-67)

"Allah’ın size rızık olarak verdiklerinden hayra sarf ediniz denildiğinde, kâfirler mü’minlere dediler ki: Allah’ın dileseydi doyuracağı kimseleri biz mi doyuralım? Siz gerçekten sapıtmış kimselersiniz." (Yasin-47)

"Dünya hayatını ahirete tercih edenler, Allah yolundan alıkoyanlar ve onun eğriliğini isteyenler var ya, işte onlar uzak bir sapıklık içindedirler." (İbrahim-3)

YÜCE ZÜL-CELAL Ne güzel ifade etmiş KAFİRLERDEN dost olmaz kardeşim
Bende bir nebze hatırlatmak istedim Allah razı olsun...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun Hafiz kardesim
Selam ve Dualarimla......

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Rabbim her ikinizdende razi olsun elinize yÜreginize saglik

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Ve Ey İslam ümmeti!
Karanlık, şafakları bastırmış.
Karanlık, geceleri korkutmuş!
Karanlık, üzerine çöküp kalmış!

Karanlığa esir mi olacaksın?
Yoksa onu esir mi alacaksın?

Bu diriliş ne zaman?
Bu silkiniş ne zaman?

Umutları diriltme vakti geldi artık!
Yakındır şafağın sökün etmesi.
Yakındır bitmeyen karanlığın yırtılıp gitmesi.
Umutlarını kaldır!

Selahaddini hatırla, Kılıçarslanı hatırla, Fatihi hatırla, Yavuzu hatırla, Abdülhamid Hanı hatırla!

Malazgirti hatırla, Niğboluyu hatırla, Zigetvarı hatırla, Plevneyi hatırla ve Bedri hatırla!

Asla unutma!
"Sizin bilemediklerinizi ben bilirim!" buyuran Rabbimiz buyuruyor:
Bize yenilmek yok!
Bize kaybetmek yok!

ARTIK UYANALIM.ARTIK GÜÇLENME ZAMANI.BUGÜN İSRAİL HAVADAN FÜZELERLE SAVAŞ AÇARKEN GAZZE BİR İNSANI ÖLDÜREBİLECEK KAPASİTEDE OLAN FİZÜLERDE.SAVAŞI ASLA DESTEKLEMİYORUZ AMA HAKKIMIZI KORUYALIM DİNİMİZE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM. BU TOPRAKLARI KAZANAN ATALARIMIZI UNUTMAYALIM BU TOPRAKLAR İÇİN DÖKÜLEN KANLARI UNUTMAYALIM.
"KAHROLSUN İSRAİL"

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Okuyup yorum yazan ve katkılarıyla paylaşımı güzelleştiren kardeşlerimden Allah razı olsun.

Vesselam.

Üst Alt