Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhanerg

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
İstanbuldaki pkk lıların gösterilerini protesto etmek için isminin başına (TT) koy. Türkiye Türklerindir. (bunu tüm tanıdıklarına ilet)

H

hayrunisa

Guest
KARDES AFFINA SIGINARAK KULLANMIS OLDUGUN KELIMEYI SILDIM. KUSURA BAKMA. ONLARIN NE KADAR ÖYLE OLDUKLARINI HEPIMIZ BILIYORUZ. BANA KALSA BEN DAHA AGIRINI SOYLERIM AMA BURDA OLMAZ . ONLAR BU KELIMEDEN DAHA FAZLASINI HAKEDIYORLAR. BU KELIME ONLAR ICIN COK AZ KALIR.

RABBIM ONLARA FIRSAT VERMESIN.

BU ARADA ISMIMIZIN BASINA TT KONUSUNU ANLAMDIM BEN ;)

AMA KOYAYIM SORUN DEGIL

TTHAYRUNISA

AYRICA TURKIYEYI TURKLERIN DEGIL MUSLUMANLARIN OLARAK GORMEK BENI DAHA MUTLU EDIYOR. BIRCOK TURK VAR AMA PKK DAN DAHA TEHLIKELI. ONUN ICIN MUMKUNSE TURKLERIN DEGIL MUSLUMANLARIN HAKIMIYETINDE OLSUN TÜM DUNYA

TMHAYRUNISA :baby:

TURKIYE MUSLUMANLARINDIR :)

OkuKalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı hayrunisa
KARDES AFFINA SIGINARAK KULLANMIS OLDUGUN KELIMEYI SILDIM. KUSURA BAKMA. ONLARIN NE KADAR ÖYLE OLDUKLARINI HEPIMIZ BILIYORUZ. BANA KALSA BEN DAHA AGIRINI SOYLERIM AMA BURDA OLMAZ . ONLAR BU KELIMEDEN DAHA FAZLASINI HAKEDIYORLAR. BU KELIME ONLAR ICIN COK AZ KALIR.

RABBIM ONLARA FIRSAT VERMESIN.

BU ARADA ISMIMIZIN BASINA TT KONUSUNU ANLAMDIM BEN ;)

AMA KOYAYIM SORUN DEGIL

TTHAYRUNISA

AYRICA TURKIYEYI TURKLERIN DEGIL MUSLUMANLARIN OLARAK GORMEK BENI DAHA MUTLU EDIYOR. BIRCOK TURK VAR AMA PKK DAN DAHA TEHLIKELI. ONUN ICIN MUMKUNSE TURKLERIN DEGIL MUSLUMANLARIN HAKIMIYETINDE OLSUN TÜM DUNYA

TMHAYRUNISA :baby:

TURKIYE MUSLUMANLARINDIR :)

KELİME NEYMİŞ BİLELİM..

VERİLECEK BİR CEVAP ELBET VARDIR..

AYRICA SİZE KATILIYORUM TÜRKİYE MÜSLÜMANLARINDIR

mihra-ce

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ülkemizi tabiki savunaca ız ama bence bu milliyetçilik yaparak de ilde ümmetçilik yaparak olmalı.Bende türkiye müslümanlarındır diyorum..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Irka dayalı ülkeleri sevmiyorum.ben bir türküm ama böyle ırka dayalı bir ülke olmasına istemiyorum.Bütün milletleri kucaklayan bir ülke istiyorum.

Anayasamızın de işmeyen yasalarından olan ülkede yaşayan herkez türktür denen yasayını de işmesini diliyorum.

Temennnim bu yönde.Bu ülkeye ümmet bilinci yerleşmedikce bu gibi meseleler hallonulmaz.

Ümmete dayalı bir ülke temennisi ile...

mihra-ce

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Irka dayalı yapılan her şey bence yanlış.Çünkü bunun yapan kimse müslümanlı tam anlayamadı ını düşünüyorum.Biz ümmetiz ümmetçilik yaparak bir şeyleri başarabiliriz .Her ırka saygılı, eşit davranarak bir yerlere gelebilirz.Zaten bir insanın hangi ırktan oldu u onun tercihi de ildir.O yüzden peygamberimizin dedi i gibi Arabin arap olmayana-Allah saygisi ölçüsünden baska-bir üstünlügü yoktur.

ilhanerg

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
T.T TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ANLAMI
AMA
ZATEN MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZ İÇİN
.TM. YAZMADIM AMA HAKLISIN
BİZLER İYİ MÜSLÜMAN OLAMADIĞIMIZ İÇİN BU DURUMLARA DÜŞÜYORUZ

H

hayrunisa

Guest
HAKLISIN KARDES GERCEKTEN MÜSLÜMANLIGIMI TAM ANLAMIYLA YAPABİLMİŞ OLSAYDIK BİZİ KİMSE YIKAMAZ VE AYIRAMAZLADRI BİRBİRİMİZDEN.

ORTAYA ATILAN NİFAK TOHUMLARI İLE BİRBİRİMİZE DÜŞMAN OLMAZDIK. ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt