Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Küçükken, anlamiyorsun etrafinda ne dolaplar dönüyor. Oynuyorsun onlarla, sana yapacaklarindan habersiz, senden çalacaklarindan habersiz, onlar benim arkadasim diyorsun zaten onlarda habersiz sana yapacaklarindan...

Büyüyünce, anliyorsun herseyi ama ben kapilmam diyorsun, sana dikkat et diyenleride tersliyorsun.

Kapilmam diyorsun ama lafta kaliyor...
Ne Aylinler, ne Fundalar, ne Gamzeler görüyorsun bataklikta ama gözlerini boyamislar, batakligi görmüyorsun.

Hersey ailede basliyor ailede bitiyor... Niye "namaz kil" diyeceklerine niye namaz kilindigini söylemiyorlarki. Niye "el alem ne der" diyeceklerine Allah(cc) ne emir ediyor demiyorlarki...
Dogru onlara dendimiki desinler.

Îste basliyor...
- Basinin tacini aliyorlar! Sen "okulda yasak" diyorsun.
- Etegini aliyorlar! Sen "e tabi herkes pantolon giyerken ben etek mi giyeyim birsey olmaz" diyorsun.
- Kazagini bile aliyorlar! Sen "hava çok sicak, herkez bana bakiyor" diyorsun
- Müslümanligini aliyorlar sende onlara bakiyorsun!!!

Sonuç....
Kolsuz ve dar bir badi, kisa ve dar bir pantolon ve yüzünde boyadan bir maske... Yazik
Bir zamanlar "müslümanim" diyen yariçiplak bir mankene kiziyordun, simdi ondan ne farkin var?
Simdi ne farkin var kafirden?
Hani o eski gül? Sen kimlere, nelere özendin be güzelim?
Bir "sevgili" istiyordun oldu! Ama benimki kadar ebedi mi?
Ah be Elifim, niye yaktin kendini? Ben seni Allah için sevmistim... Yoldas seçmistim... Niye Hak yoluterk ettin?
Ben bilemedim! Nerden bileydim?

Simdi Beka olana siginiyorum, yalvariyorum...
Sana ve senin gibi nice Eliflere hidayet bagislasin ve beni ve bütün müslüman kardeslerime davalarindan şaşırtmasin.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa

Sana ve senin gibi nice Eliflere hidayet bagislasin ve beni ve bütün müslüman kardeslerime davalarindan şaşırtmasin.

Allah (cc) razı olsun ablam güzel paylaşımdı...
emeğine sağlık...

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
AMİN rümeysacım çok dokunaklı bir yazı olmuş...Eline sağlık...:gulver:

gül_nur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH razi olsun güzel olmüş Ameli güzel olan gibi ALLAHdahada güzelliklere nasip etsin. ALLAH a emanet ol.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe

Allah cc. razı olsun kardeşim.

Vesselam.

Üst Alt