Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

derman_isterim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sadece bayrak açmak ve yürüyüş yapmak yetmez varmısınız genel boykota.Vatan evlatlarımızı şehit eden köpeklerin kullandıkları silahlar ve techizatlar ABD malı evlatlarımızın şehadetinde ABD nin de parmağı var VARMISINIZ SADECE TÜRK MALI KULLANMAYA genel boykot için samimimisiniz haydi o zaman bu mesajı bütün arkadaşlarınıza ulaştırın VATAN İÇİN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BUNDAN SONRA ŞEHİT VERMEMEK İÇİN

Türküm diyorsun : Türkçe kullanmaya özen gösteriyor musun ?
Türküm diyorsun : Niçin yabancı markalara düşkünsün ?,
Türküm diyorsun : Niçin açtığın mağazaya Türkçe isim vermiyorsun ?
Türküm diyorsun : Niçin bu yabancı hayranlığu-ı ?
Türküm diyorsun : Türk malı kullanmaya özen gösteriyor musun ?
Türküm diyorsun : Kendi halkına vatandaşına, yabancıdan daha çok değer veriyor musun ?
Türküm diyorsun : Kendi tarihini okuyor biliyor musun ?
Türküm diyorsun : Niçin Türkleri küçük düşürücü, yazı, fıkra ve resimlere gülüyorsun ?
Türküm diyorsun : Niçin Türklerden adam çıkmaz diyenleri susturmuyorsun ?
Türküm diyorsun : Niçin vatanını işgal edenleri unutuyor ve onları müttefik kabul ediyorsun ?
Türküm diyorsun : Niçin gerçek bir Türk gibi çalışıp üretmiyorsun ?
Türküm diyorsun : Niçin çalıp çırpanlar için "Bal tutan parmağını yalar" sözüne prim veriyorsun.
Türküm diyorsun : Niçin yolsuzluk ve hırsızlıkları görmezlikten geliyorsun ?
Türküm diyorsun : TÜRKLÜĞÜ HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN ?

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Türkiye yabancılaşmaya okdar meraklı meyilii ki artık yabancılaşmak demode olmuş da sanki Türlük moda olmuş gibi...
Allah sonumuzu hayretsin...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok güzel bir destekmiş mailimdeki herkeze göndericem inşallah sağolasın kardeş öyle laga lugala iş bitmiyor eline bayrağı alan yollara dökülmüş sanki sadece bayrak sallamakla türk olundu ...

muhammed_ata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Kardeşlerim dikkat edin türklüğü öyle bir biçimde savunuyorsunuz ki türklüğü nerdeyse müslümanlığın önüne koymuş bulunmaktasınız..

Kimsenin türke bi şey dediğimi var ben şaşıp kalıyorum bu durumunuza..

Hani biz ümmetçiydik ne oluyor amerikaya karşı şimdi mi boykot yapılıyor bu yıllardır müslüman kardeşlerimiz tarafından başlatılan bir boykot..

Ben şahsen türklüğü bu kadar ön plana almanızı çok tehlikeli buluyorum..

Dikkat ederseniz bu durum ırkçılığa doğru kaymaya başladı peygamberimiz buyurmuyor mu ırkçılık yapan bizden değildir bu gün ki milliyetçilik ırkçılıkla aynı...
Onun için çok tehlikeli bir çizgide olduğunuzu unutmayın..

Yıllardır müslümanlara yapılan okadar zulme neden tepkiniz yok unutmayınki türkçülük için ölenler asla şehid olamazlar ancak ALLAH YOLONDAKİLER ŞEHİTTİRLER...

Acemi askerlerimizi o teröristlerin kucağına atan paşaları hiç mi eleştirmek aklınıza gelmiyor..

Dünyadaki gelişmiş ülkeler hepsi prefesyonal orduya geçmişken bizim askerimiz neden geride kaldı..

Ayrıca bu halkımızı pravakasyona getiren bazı siyasi kesimlerin ve grupların oyuna ne çabuk kanıyorsunuz..

Burada bu olayları provake edenler bu durumda bırakın şehid olanlara üzülmeyi bu durumdan rant elde etme peşindeler...

Bizim yaşantımızın tek bir amacı vardır ALLAH rızası için islam dini için mücadele etmek bu imtihanı başarıyla geçmektir..

derman_isterim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=276081

kardeşim 2konu alttaki pkk yanlısı site diye başlayan konuyu oku orda bu haberi yayınlamıştım ama kimse ilgilenmedi sanırım ayrıca müslüman olduğumuzu inkar etmiyoruz ama herkes TÜRK OLAMAZ
iyi o zaman bizler de elimize silah alıp dağa çıkalım gidip israil'le rusya'yla çatışalım ama bi arpa boyu yol gidemeyiz

şimdi gelelim türkçülük için ölenler şehit olamazlar lafına her kim canı malı namusu vatanı uğruna öldürülürse şehit olarak haşredilir bildiğim kadarıyla ve ayrıca vatanı uğruna nöbet tutan gözlere cehennem ateşi dokunmayacaktır diye bi hadis duymuştum sanırım

biz hem TÜRK OLMAKLA hemde MÜSLÜMAN OLMAKLA İFTİHAR EDİYORUZ

selam ve dua ile :gulver:

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : muhammed_ata
Kardeşlerim dikkat edin türklüğü öyle bir biçimde savunuyorsunuz ki türklüğü nerdeyse müslümanlığın önüne koymuş bulunmaktasınız..

Kimsenin türke bi şey dediğimi var ben şaşıp kalıyorum bu durumunuza..

Hani biz ümmetçiydik ne oluyor amerikaya karşı şimdi mi boykot yapılıyor bu yıllardır müslüman kardeşlerimiz tarafından başlatılan bir boykot..

Ben şahsen türklüğü bu kadar ön plana almanızı çok tehlikeli buluyorum..

Dikkat ederseniz bu durum ırkçılığa doğru kaymaya başladı peygamberimiz buyurmuyor mu ırkçılık yapan bizden değildir bu gün ki milliyetçilik ırkçılıkla aynı...
Onun için çok tehlikeli bir çizgide olduğunuzu unutmayın..

Yıllardır müslümanlara yapılan okadar zulme neden tepkiniz yok unutmayınki türkçülük için ölenler asla şehid olamazlar ancak ALLAH YOLONDAKİLER ŞEHİTTİRLER...

Acemi askerlerimizi o teröristlerin kucağına atan paşaları hiç mi eleştirmek aklınıza gelmiyor..

Dünyadaki gelişmiş ülkeler hepsi prefesyonal orduya geçmişken bizim askerimiz neden geride kaldı..

Ayrıca bu halkımızı pravakasyona getiren bazı siyasi kesimlerin ve grupların oyuna ne çabuk kanıyorsunuz..

Burada bu olayları provake edenler bu durumda bırakın şehid olanlara üzülmeyi bu durumdan rant elde etme peşindeler...

Bizim yaşantımızın tek bir amacı vardır ALLAH rızası için islam dini için mücadele etmek bu imtihanı başarıyla geçmektir..

bu sözünda yerden göğe haklısın Muhammed ata kardeşim benimde kastım türklükteki muradım Müslümanlıktı ama yanlış anlaşımışsam çok özür diler RABBİMDEN de affıımı isterim asla öyle bir şeye alet olmak istemem bizim için ön pilanda Müslümanlımızdır sonra Türklümüz gelir ... bu böyle biline....

muhammed_ata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Derman kardeşim öncelikle duymuştum sanırım diye bişi söylemeniz çok büyük bir yanlış buna çok dikkat etmeniz gerekir..

Bildiğiniz bir ayet veya hadis varsa yazın yoksa vardı duydum sanırım demekle büyük bir vebal altına girmiş oluyorsunuz..

Lütfen kardeşlerim bir ayet veya hadis yazarken kaynağıyla yazın..

Bildiğim kadarıyla demişsin ben bunları ilk defa sizden duydum canı malı namusu toprağı için ölenlere ilk defa sizden şehid olduğunu duydum..

Bir insanın şehid olabilmesi için ilk başta iman gerekli ondan sonra eğer üzerindeki yaşadığı topraklar islam ile yönetiliyorsa ve o insan o topraklar uğruna ölürse şehittir..

Yoksa bu gün dünyanın dört bir yanında toprak için canı malı için savaşan var sen bunlara şehid diyebilirmisin..

Ona bakarsan israilliside pkk lısıda bizimkiler şehid diyor..

Yanlış anlaşılma olmasın ben askerlerimizi bunlarla kıyaslamıyorum..

Geçenlerde esir düşen askerlerimiz daha düne kadar kahramanken bu gün ise hain ilan ediyorlar.

Bu insanlar hakkında hüküm vermek okadar kolaymı..

Dikkat edersen derman kardeşim sen bütün kelimelerinde türklüğü müslümanlıktan önce kullanıyorsun..

Herkes türk olamaz demişsin nasıl böyle bir söz kullanıyorsun bir türkün bir araptan bir kürttten ne üstünlüğü olabilir..

Hiç bir insan kendi ırkını seçme hakkına sahip değildir..

Üstünlük ancak takvadadır bu gün kim daha takvalıysa üstün olan odur..

Lütfen bir daha yazarken islami hükümlerle bunlara karar verin kendi kafandan bunlara hüküm veremez siniz..

İsraile rusyaya karşı savaşırken illaki zafer elde edilecek onları yeneceğiz diye bişi varmı müsülmanlar için her zaman zafer vardır şehadette en büyük zaferdir..

Fzehra abla seni kast etmedim derman kardeşi ifade ettim ki bu hata yanlışa bir daha düşmesin yazarken düşünerek yazsın..

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
CANIM KARDEŞİM ELİNE YÜREĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK TEK KELİME TAM BENİM GİBİSİN KARDEŞİM ETRAFIMDAKİ İNSANLARA KIZARIM YABANCI MARKA NİYE KULLANIYORSUNUZ DİYE SANANE DERLER BANA KIZARLAR ALLAH RAZI OLSUN HAYDİ KARDEŞLER ONLAR BİZE SAVAŞ AÇIYORLAR BİZDE BÖYLE AÇALIM

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ORiJiNAL YAZARI : derman_isterim
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=276081

kardeşim 2konu alttaki pkk yanlısı site diye başlayan konuyu oku orda bu haberi yayınlamıştım ama kimse ilgilenmedi sanırım ayrıca müslüman olduğumuzu inkar etmiyoruz ama herkes TÜRK OLAMAZ
iyi o zaman bizler de elimize silah alıp dağa çıkalım gidip israil'le rusya'yla çatışalım ama bi arpa boyu yol gidemeyiz

şimdi gelelim türkçülük için ölenler şehit olamazlar lafına her kim canı malı namusu vatanı uğruna öldürülürse şehit olarak haşredilir bildiğim kadarıyla ve ayrıca vatanı uğruna nöbet tutan gözlere cehennem ateşi dokunmayacaktır diye bi hadis duymuştum sanırım

biz hem TÜRK OLMAKLA hemde MÜSLÜMAN OLMAKLA İFTİHAR EDİYORUZ

selam ve dua ile :gulver:

iyi o zaman bizler de elimize silah alıp dağa çıkalım gidip israil'le rusya'yla çatışalım ama bi arpa boyu yol gidemeyiz demişin.

ben buna hiç ama hiç katılmıyorum.bugün herkes senin gibi düşünce sonumuz ne olur acaba.güçsüz bir topluluk güçlü olan zalime yenilmiyosa bunda allahın yardımı vardır filistinde sadece taşlarla kendilerini korumaya çalışan onca çocugu hatırlamak lazım onların çabası boşamıydı hiç birşey yapamasalar bile zalime verdikleri mücadele allah içindi bu yetmezmi? her müslüman kendine düşen görevi yerine getirse bizler çok uzun yollar katederiz.sadece ahlarla wahlarla bayrakları sallamakla bu işler yürümez. icraat gereklidir.bazen sadece niyet yetmez amele dönüştürmek gerekir.bugün sadece inançları için evini sevdiklerini mallarını bırakan insanlar boşamı yaptı o fedakarlıgı müslüman olarak hassasiyetimizi belirtsek ve mücadelemizi versek bizim cesaretimizden korkar zaten onlar bir elin nesi varsa iki elin sesi vardır herkes tek yürek olup yollara çıksa inancı için bizler çok şeyler yaparız çok.hepimiz müslümanız türküz.

Üst Alt