Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Evin yeni gelini geldi geleli baş köşede oturmuş her türlü ihtiyacı eksiksiz karşılanıyormuş
Kayın valide ve kayınpeder bu durumun artık değişmesi gerektiğini bu hal böyle devam ederse kendilerinin ve gelinin akibetinin pek de hayra alamet olamiyacağını düşünmektedirler
bu yüzden bir plan yapıp uygulamaya koyarlar

Plan şu:
Gelinin huzurunda Evin temizliği hususunda ikisi süpürge kapma yarışına gireceklerBu arada onları seyreden gelin haliyle,temizlik işini ben halladerim diyecek ve onların elinden süpürgeyi alacaktırdiye düşünürlerAma nafile

Bir süre onların bu göstermelik mücadelelerini izleyen gelin,oturduğu yerden:
AYIP AYIP YAŞINIZDAN BAŞINIZDAN UTANINKAVGA SİZE HİÇ YAKIŞMIYORHEM BUNUN İÇİN KAVGAYA NE GEREK VARdeyince,

KAYINVALİDE ÜMİTLE,Vay ağzına sağlık kızımTemizliği bundan sonra sen yapacan değil mi? sorusuna
gelinin gönül yaralayan şu cevabı gelir:
ne temizliği,size tavsiyem şudur:kavga etmenize gerek yokiyisimi temizliği sıra ile yaparsınızBir gün sen bir gün babam demiş

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
:D gelin değilm işte ne olacak ...Emeğine sağlık torunum ....

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
sende gelinsin ninem
senin gelin böyle olmaz ins(:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ne olacak 21. yüzyılın gelinlerinin çoğu böyle bence.Sözümmeclisten dışarı tabi:hahaha:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
sende gelinsin ninem
senin gelin böyle olmaz ins(:

Yok ben gayet terbiyeli bir gelinim :) benim geline gelince yorum yapmayım çünkü ne konuşsam önüme geliyor :( çok uzun zaman var ona bakalım Allah nasip ederde yaşarmıyım ozamanı :) ....

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne gelinmis ama:)
EyvAllah canim tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

Üst Alt