Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Gecenin yarısında “Acaba !” demeden arayabileceğiniz Arayıp “Derdim var” dediğinizde, derde derman sesiyle ruhunuza hayat üfleyen nefesini hissedebileceğiniz Arayıp “Seni Allah için seviyorum” diyebileceğiniz Kapısını çalıp “Haydi gidelim!” dediğinizde merdâne ve hasbî, “Nereye?” diye sormayacak kadar sizden olduğunu bildiğiniz Eşinizi yani şerefinizi ve namusunuzu, çocuklarınızı yani istikbalinizi gözünüz arkada kalmadan kendisine emanet edebileceğiniz, Kalbinizi, hissinizi, ruh dünyanızın engin ufuklarını merhametkâr maviliğiyle kuşatmasına “Evet” diyebileceğiniz, Düşüp sürçtüğünüzde sizi koruma kanatlarıyla himaye eden ve size uzattığı eline elinizi tereddütsüz verebileceğiniz, İhtiyaç duyduğunuz yer ve zamanda “Kimim var ki?” demeden “Ben varım!” nidâsıyla sizi kendisi gibi hissedebilecek, “Dostum, sevdiğim” dediğinizde aklınızdan şüphe ve tereddüte dâir kırıntıların dahi geçmeyeceği, samimi, candan Ve Sizde siz olmuş, sizin onda o olduğunuz Bir dostunuz olsun​

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Amin Allah razi olsun ablam..

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Rabbim sizden razı olsun .İnşAllah kardeşim inşAllah.Allah'a Emanet Olunuz.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Hepimizin olsun inşallah :)
teşekkürler abla paylaştığın için.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Amin inşaALLAH. ALLAH Razı olsun

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Rabb'im esirgesin bu yazıda anlatılan dostluğu siz değerli yenidendoğuş üyeleri zaten bulmuşsunuz,Maaşallah Rabb'im sonuna kadar sürdürsün inşallah böyle güzel dostluğu ve arkadaşlığı,gören göz yanılmaz...Allah daim etsin inşallah...

Üst Alt