Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
selamların en güzeli olan Allah(cc)'ın selamı üzerinize olsun

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu......

Sevgili kardeşlerim ben böylesi bir kardeşlik ortamında olmaktan son derece mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum....burda bilgi alışverişinde bulunmak düşünce ve fikirlerimiz paylaşmaktan son derece huzurluyum ....ve bu benim ilme olan aşkımı gayretimi araştırma şevkimi kuvvetlendiriyor....hergüne yeni birşeyler paylaşmak umuduyla giriyorum siteye eksiklerimizi tamamlamak ve kardeşlerimize yardımda bulunma aşkı gün be gün artıyor.... ne mutlu bana ki Rabbim böylesi bir ortamda olmayı bizlere nasip etti....

ve bilmiyorum ki sizler hangi duygu ve düşüncedesiniz....paylaşımlarınızı bekliyorum..... :)

selam ve dua ile kalın ..hep kardeş ve dostça kalın....... :p

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
aynen senin gibi düşünüyorum
belki çok şey ekleyemiyorum ama bizede okumak düşüyor
bizde hergün yeni şeyler okumak ve ögrenmek için geliyoruz

Burada olmaktan çoook memnunuz

Allah hepinizden razı olsun

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
inanın burda sanki huzur var,kardeşlik var,sevgi var,
ve en önemlisi Hak için atan kalpler var.
dolayısıyla burda olmaktan elbetteki çok mutlu oluyorum,
ve şimdilik sadece mevcut yazılara cevap göndermekle yetiniyorum.
umarım herşey çok daha güzel olur. :)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı TebessüM
aynen senin gibi düşünüyorum
belki çok şey ekleyemiyorum ama bizede okumak düşüyor
bizde hergün yeni şeyler okumak ve ögrenmek için geliyoruz

Burada olmaktan çoook memnunuz

Allah hepinizden razı olsun
Allah(cc) cümlemizden razı olsun yarın mahşerde çehresi parlayıp belli olan Ümmeti Muhammed(sav)'den eylesin inşaallah.....

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı *perwerder*
selamların en güzeli olan Allah(cc)'ın selamı üzerinize olsun

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu......

Sevgili kardeşlerim ben böylesi bir kardeşlik ortamında olmaktan son derece mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum....burda bilgi alışverişinde bulunmak düşünce ve fikirlerimiz paylaşmaktan son derece huzurluyum ....ve bu benim ilme olan aşkımı gayretimi araştırma şevkimi kuvvetlendiriyor....hergüne yeni birşeyler paylaşmak umuduyla giriyorum siteye eksiklerimizi tamamlamak ve kardeşlerimize yardımda bulunma aşkı gün be gün artıyor.... ne mutlu bana ki Rabbim böylesi bir ortamda olmayı bizlere nasip etti....

ve bilmiyorum ki sizler hangi duygu ve düşüncedesiniz....paylaşımlarınızı bekliyorum..... :)

selam ve dua ile kalın ..hep kardeş ve dostça kalın....... :p

Ve Aleykum Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu,

MasaALLAH, dusuncelerinizi cok guzel yazmissiniz.

Bu sitede ben herseyden onemli olan ALLAH (cc) rizasini gozettim. Bunu hicbirseye degismek istemem. Neredeyse boyle bir hataya dusuyordum, ama cok gecmeden uyandim :]

Sitede masaALLAH bircok konuda sorularima cevap bulabiliyorum. Rabbim cumlenizden razi olsun insaALLAH.

Benim katkim nedir diye sorarsaniz... Hicbirsey denecek kadar az diyebilirim. Ama insaALLAH sizlerin dualariyla bende sizler gibi bilgilenir ve teblig ederim.

Rabbime emanetsiniz,

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bizim birbirimize olan katkımız bir zincirin halkaları gibidir inşaallah...Mümin Müminin aynasıdır kime naksak kendimiz görürüz inşaallah.....,

selam ve dua ile kalın....

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Tabii bu gibi güzel siteleri girmek bilgi alışverişinde bulunmak insanaa güzel şeyler duyuyor.Bende mutluyum burada olmaktan

Yaşasın ihvanil müslimin. :)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben Sahsim adina konusuyorum Hariqa Bir Ortam Ummuhan Ve Maussemayla 5 dakka ugrasiyorum bütün günün yorgunlugu gidiyor..Tavsiye ederim Sizde ugrasin yemeklerden sonra günde 3 defa.. :D :D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı PasHa
Ben Sahsim adina konusuyorum Hariqa Bir Ortam Ummuhan Ve Maussemayla 5 dakka ugrasiyorum bütün günün yorgunlugu gidiyor..Tavsiye ederim Sizde ugrasin yemeklerden sonra günde 3 defa.. :D :D
=) :) :)

Üst Alt