Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
gercekten cok güzel bir ortam aile gibi burasi sevginin, sayginin, anlayisin ,dürüstlügün... oldugu biyer,sayenizde bilgi aliyorum ben pek veremiyorum ama ;(cahillik basa bela hakkinizi helal edin.burda olmaktan mutluyum...bir yanlisim olduysa su zaman dek affedin bundan sonrada olursa bilin ki isteyerek bilerek olmaz elimden geldigince dikkat ediyorum...

SELAMETLE...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Günes
gercekten cok güzel bir ortam aile gibi burasi sevginin, sayginin, anlayisin ,dürüstlügün... oldugu biyer,sayenizde bilgi aliyorum ben pek veremiyorum ama ;(cahillik basa bela hakkinizi helal edin.burda olmaktan mutluyum...bir yanlisim olduysa su zaman dek affedin bundan sonrada olursa bilin ki isteyerek bilerek olmaz elimden geldigince dikkat ediyorum...

SELAMETLE...
bilmukabele.... :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı Günes

SELAMETLE...
aynen...

hafız1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
allah razı olsun bu siteyi hazırlayanlardan... aynı duyguları, fikirleri, paylaşan insanları bir araya toplayıp muhabbet, bilgi alışverişine vesile olucak bir ortam teşekkül etmek ve buna teşebbüs etmek çok güzel bir erdem.. rabbim mahşerde de beraber haşrolmak nasip etsin...

ortam samimi, istedi imiz bilgilere zorlanmadan erişiyoruz.. sitede en çok be endi im bölüm ve bu siteye üye olmamı sa layan bölüm bayanlara özel bir kategorisinin olmasıydı hiç bir sitede rastlamamıştım böyle bir uygulamaya.. bu uygulamayı düşünenler çok isabetli düşünmüşler rabbim ecirlerini kat kat versin..

daha söylenecek çok şey var belki ama bu kadarı geliyor aklıma...

selam ve dua ile....

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı Günes

SELAMETLE...
aynen...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yaw insan bişeyler yazar böyle kopye çekmeyle olurmu.... Eslem ve Şevval.... =) =) =) =) =)

Üst Alt