Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
mUd3VBT4.jpg

Terfi ve maaş yükseltme için Açıköğretim Yükseklisans Sınavına giren bir sınıf dolusu öğretmen kopya çekerken yakalandı.

Türk sinemasının unutulmaz filmi ‘Hababam Sınıfı’ndaki kopyacı öğrenciler ile onları yakalamaya çalışan öğretmen ve müfettiş ilişkisi, İstanbul’da tersine döndü.

Memur katsayısını yükseltmek için Açıköğretim Yükseklisans Sınavı’na giren öğretmenlerden tamamına yakınının kopya çektiği veya birbirleriyle yardımlaştıkları ortaya çıktı. Sınavdaki 2 gözetmen öğretmen de meslektaşlarına tolerans gösterince, sınava giren yaşları 30 ile 45 arasında değişen öğretmenin açtıkları kitaplardan ve birbirleriyle konuşarak kopya çektiği tespit edildi.

Sınav boyunca ara ara birbirleriyle yardımlaşmaya devam eden öğretmenlerin sınıfa bina sorumlusunun girmesiyle birlikte kopya çektikleri fark edildi. Salon başkanı tarafından öğretmenlerin kitapları toplanarak sınava devam etmelerine izin verildi.

Ancak daha sonra işlem yapıldı. Sınavı iptal edilen, terfi ve maaş artışı imkanını da kaybeden kopyacı öğretmenlerden R.G (38) “Her ne kadar öğretmen, mühendis, doktor da olsanız, okul sıralarına oturunca hemen öğrenci psikolojisine giriyorsunuz. Eminim ki kopya çekmesem de o soruları yapabilirdim ama insan şeytana uyuyor ”dedi. R.G, dün okulunda yapılan Açıköğretim Sınavı’nda gözetmen öğretmen olarak görev aldı.

Stargazete

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Ne kadar ayıp etmısler

bütün velıler cocuklarını o:kısılere emanet ederken onlardan bılgı ıstıfade edılecegı yerde bakın bunların ısıne
aslında onları tekrar teste etmek lazım cok ayıp gercekten

tesekkürler konu ıcın

Üst Alt