Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
sevdadandir_istiyorumdf1.jpg

Gitmeler yaşadım ömrümün kısa süreli devre aralarında… Bende gitmeyi arzuladım hatta sonsuzluğun en koyusuna... Dönüşü olmayan kapıları araladım ama gidemedim… Sesim dağ başlarındaki ses yankılanması gibi hep bana geri döndü… Anlaşılabilmekti tek umudum ama olmadı... Ellerimi yüreğime kelepçeleyip, dilimi mühürlemeyi, kalbimi taşa çevirmeyi denedim; istedim ki hiçbir acıyı hissetmesin tıpkı taş gibi sağlam olsun ama oda olmadı, yapamadım…

Fırtınaya kapıldım nasıl olduğunu anlayamadan… Gözlerim görüyor sanırken aslında ne kadar kör olduğumu geç de olsa anladım…

Her kanat çırpışımda yere son hızla çarptım ve bin parçaya bölündüm…

İçimde bir sürü yara… en ağırını ise yine bana en yakın olandan almak ne acı…

Bir gün bu çile dergahını bırakacağım o gün gözlerimde rengarenk umut ve sevinç olacak, hiçbir acının gölgesi düşmeyecek yüzümün aydınlık köşelerine…

O güne kadar ellerim bağlı… Boynumda çaresizlik kolyesi, dudaklarıma yar olan dualarım ve koynumda suskunluklar olacak ama neyleyeyim ki yüce yaradana boynum kıldan ince o uygun gördüyse tüm dertleri gül niyetine koklamak boynumun borcu…

Hamiyet Akan...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerimi yüreğime kelepçeleyip, dilimi mühürlemeyi, kalbimi taşa çevirmeyi denedim; istedim ki hiçbir acıyı hissetmesin tıpkı taş gibi sağlam olsun ama oda olmadı, yapamadım…

Allah razı olsun..

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray

O güne kadar ellerim bağlı… Boynumda çaresizlik kolyesi, dudaklarıma yar olan dualarım ve koynumda suskunluklar olacak ama neyleyeyim ki yüce yaradana boynum kıldan ince o uygun gördüyse tüm dertleri gül niyetine koklamak boynumun borcu…

Çok güzeldi ablacım Allah razı olsun emeğine sağlık Teşekkürler...:G::G:

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
Yüreğine sağlık , Allah razı olsun...

Üst Alt