Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, Sana sonsuz hamd ü senâlar; Habîbin Efendimiz Muhammed Mustafa -sallallâhu aleyhi ve sellem-'e O'nun âl ve ashâbına gönülden salât ve selâmlar...

Allâh'ım, benim Rabbim Sensin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, ben Sen'in kulunum. Elimden geldigince Sana verdigim kulluk sözü üzerindeyim; işledigim hata, günah ve kötülüklerden Sana sı ınırım. Bana olan nimetlerini ve bu nimetlere karşı benim günah ve kusurlarımı itiraf ediyor, beni bagışlamanı diliyorum. Sen'den başka günahları ba gşlayacak yoktur.

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Amin Wel Hamdu lillahi Rabbil Alemin...

Agzına saglık Perwer..

Rabbim dualarımızı kabul buyursun..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, dînim, dünyam, çoluk çocu um ve malım içinde sa lık ve âfiyetle yaşamamı nasib eyle. Allâh'ım, vücuduma sa lık ver, Sen'in yolunda hizmet edeyim, kula ıma sa lık ver, hakikati işiteyim, gözüme sa lık ver, hakikati göreyim. Sen'den başka ilah yoktur.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, kusurlarımı ört, beni korktuklarımdan emin eyle. Allâh'ım, önümden, arkamdan, sagımdan, solumdan, üstümden ve altımdan gelecek tüm kötülüklerden sana sıgınırım. Allâh'ım, dinimi düzelt, evimi genişlet, bana verdigin rızkı bereketli kıl.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, ömrün en kötü dönemine düşmekten, hayırdan uzak bir ömür yaşamaktan sana sı ınırım. Allâh'ım, beni en güzel amellere kavuştur, en güzel ahlak sahibi olmaya ilet, senden başka güzel ahlâka götürecek yoktur. Beni kötü amel ve kötü ahlâktan uzaklaştır, senden başka kötü ahlaktan uzaklaştıracak yoktur

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
YARAB KUSURUMUZU AFFET BİZİ KENDİNE KUL KABUL ET
EMANETNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETİNE EMİN KIL

PERWREDER DUALARINIZA CAN-I GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM
AMİN AMİN AMİN

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, kalb katılıgından, gafletten, zillet ve meskenetten sana sıgınırım. Küfürden, fısktan, nifak ve gösterişten sana sı ınırım. Sagırlıktan, dilsizlikten, cüzzamdan, tedavisi mümkün olmayacak kötü hastalıklara düşmekten sana sıgınırım. Bana iki dünyada da âfiyet ve huzur ihsan eyle!..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, küfürden, fakirlikten, kabir azabından sana sıgınırım, senden başka ilah yoktur. Allâh'ım, kederden, tasadan, âcizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç altında ezilmekten, düşmanlara yenilmekten sana sıgınırım.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin velhamdulillahi rabbil alemin.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Zararlıların, kendisi sapmış, insanları da saptırmaya çalışan kimselerin, beni senin nimetlerinden mahrum bırakmalarından önce, sana kavuşmamı nasib eyle. Haksızlık etmekten, haksızlık edilmekten, saldırmaktan, saldırılmaktan, hatâ işlemekten, bagışlamayacagın bir günaha düşmekten sana sıgınırım.
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin.

Üst Alt