Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sıgınırım. Allâh'ım, yaptıgım ve yapmadıgım şeylerin şerrinden sana sıgınırım. Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, saglıgımın ters dönmesinden, ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sıgınırım. Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sıgınırım. Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. Bize dünya ve âhiret iyiligi ver, ey merhametlilerin merhametlisi!
Allâh'ım, yıkıntı altında kalmaktan, bogulmaktan, yanmaktan, ihtiyarlıktan Sana sıgınırım. Ölüm sırasında şeytanın beni şaşırtmasından Sana sıgınırım.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, beni, Sana şükreden, Sana itaat eden ve Seni zikreden bir kul eyle. Rabbim, tevbemi kabul buyur, beni günahlarımda arındır, duâmı kabul et, hüccetimi saglam yap, kalbimi Sana yönelt, dilimi düzelt, gönlümü nûrunla aydınlat.
Allâh'ım, bana işimde sebat, dogru yolda oldu um zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, dogru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in bildigin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in layıkıyla bildigin tüm kötülüklerden beni koru! Senden gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işledigim bütün günahlardan beni bagışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla degiştir.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, kötü huy ve amellerden, heveslerden ve hastalıklardan sana sıgınırım. Borç altında kalmaktan, düşman kahrından, düşmanlar karşısında hakir ve gülünç duruma düşmekten Sana sıgınırım.
Allâh'ım, her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt, geçim yerim olan dünyamı düzelt, gidecegim yer olan âhiretimi düzelt, hayatta iken pek çok hayırlı işler yapmamı nasib eyle, ölümümde her kötülükten beni rahata kavuştur.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, bana düşüncede kemâl, hareket ve ahlakımda kemâl ver! Beni azgın nefsimin şerrinden koru. Allâh'ım, bana iyilikler yapmak, kötülükleri bırakmak, yoksul ve zavallıları sevmek nasib eyle. Beni bagışla, bana acı. Kullarını imtihan etmeyi diledigin zaman, beni dinin üzere sâbit-kadem eyle! Kulluk üzereyken beni olarak huzuruna al. Rabbim bana yardım et, bize zafer ver, bizi yenilgiye ugratma. Bana dogru yolu göster, dogru yolda yürümemi kolaylaştır

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yüce Allâh'ım, bana Sen'i sevmeyi, Sen'i sevenleri sevmeyi ve beni sana yaklaştıracak işleri sevmeyi nasib eyle.
Allâh'ım, bana en iyi işleri istemeyi, duâların en hayırlısını, başarıların en üstününü, sevapların en mükemmelini ihsan buyur. Ayaklarımı dogru yolda saglamlaştır, sevap tartılarımı agırlaştır, hatalarımı bagışla, cennetin en yüce derecelerine ermemi nasib eyle.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde saglam tut.
Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür. Allâh'ım, sevâbımızı arttır, eksiltme... Bizi yücelt, ulvîliklere yaklaştır, alçaltma; bize ver yoksun bırakma. Rabbim, kardeşlerimizle aramıza ünsiyet, birlik, vefâ ve muhabbet ihsan et; aramızdaki so uklugu, ayrılık ve nefreti kaldır

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, her bakımdan sonumuzu güzel eyle, bizi dünya ve âhiret perişanlıgından kurtar. Allâh'ım, zâtından korku ver ki, günah işlememize engel olsun. Bizi senin cennetine ulaştıracak işler yapmamızı nasib eyle. Bizi, dünya üzüntülerini unutturacak bir yakîn derecesine erdir.
Bize haksızlık edenden öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zafer ver. Bizi dünyanın ardında koşturma; dünyayı, en çok düşündü ümüz, tasasını çektigimiz bir varlık haline getirme, dinimiz hususunda eksiklerimizden ötürü bizi belâlara düşürme. Günahlarımız yüzünden Senden korkmayan, bize acımayan kimseleri üstümüze salma.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, Senden magfiretini, bagış ve lutfunu, her türlü şer ve günahtan selâmeti, her türlü iyilige ermeyi, cennete ulaşıp cehennemden kurtulmayı dilerim.
Allâh'ım, kalbimi hidâyete yönelt, dagınık işlerimi topla, perişanlıgımı düzelt, rahmetinle âhiretimi koru, dünyamı yükselt, rahmetinle yüzümü agart, işlerimi temizle, bana do ru düşünce ve olgunluk ilham eyle, fitne ve belaları benden sav, rahmetinle beni her türlü kötülüklerden koru.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allâh'ım, âhiret gününde yüz akıyla sag tarafımızdan kitabımızı almayı, şehitlerin makamına ermeyi ve Peygamberlere arkadaş olmayı nasib eyle.
Allâh'ım, nefsimin kötülüklerinden, her canlının şerrinden sana sıgınırız. Allâh'ım, Sen sözümü duyarsın, yerimi görürsün, gizlimi ve açıgımı bilirsin, hiçbir işim senden gizli kalmaz. Ben, yardım ve kurtuluş dileyen, huzurunda korkudan titreyerek günahlarını itiraf eden zavallı bir yoksulum. Bir zavallı kulun olarak Sana yalvarıyor, boynu bükük bir âciz olarak sana iltica ediyor, huzurunda zilletle e ilmiş bir biçare olarak Sana duâ ediyorum.

Duâlarımızı kabul eyle&
Âmin.

Üst Alt