Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yagmurunkızı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çocuk dedesine sormuş:
-Dede ninem ile kaç yıldır evlisin?
-40 yıldır evlat
-Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir?
-Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ben atı vurunca başladı bana söylenmeye:
Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz?
Ben de döndüm ninene:
"Bu biiirrr" dedim.
O gündür bu gündür, gül gibi geçinip gidiyoruz.. :D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
cok ayip coook... yapiLirmi bu dede... tehditin böyLesi görüLmemi$tir, kadincagiz epeyce ürkmü$ beLLiki... birdahada kavga etmemi$Ler...

t$kLer...

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
bu dede her eve lazim :tongue: aklimizda bulunsun hanimlar beylerin bi dedigini iki ettirmeyelim :p

yagmurunkızı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hangi devirde yaşıyoz canım artık beyler 1 bile demiyolar ..hanımların eline kalmışlar hanımları 1 diye başlıyo yazık onlara :D

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
karsilikli saygi sevgi ve anlayis oldumu bir demeye luzum olmaz ;) :)

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : yagmurunkızı
hangi devirde yaşıyoz canım artık beyler 1 bile demiyolar ..hanımların eline kalmışlar hanımları 1 diye başlıyo yazık onlara :D

çok doğru zaman değişti artık :D

Üst Alt