Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaRaLiyiM

Sükùt..

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
Üzülme kardeşim,bu da gelir bu da geçer, üzülme..

Bu dünya imtihan dünyası bizler ise Rabbimin kulu..Bize düşen vazife,sıkıntılara sabretmek,verilen nimetlere şükretmek.Kulluğun gereği budur kardeşim.Rabbimden gelenlere gönül rızasıyla boyun eğmek.Vardır bir sebeb-i hikmeti diyebilmek.Benim biricik Rabbimin hiçbir işi sebepsiz değildir,O çok şevkatli,çok merhametlidir,kullarına da hiç kıyamaz çok sever,kimbilir bu işte benim aklımın ermediği ne çok hayırlar vardır diye düşünebilmek.Ve gönül rızasıyla,Ya Rab,ben senden razıyım,senden gelen her şey başım gözüm üstünedir,ne olur sen de benden razı ol,günahım çok biliyorum ama ne olur razı ol,beni sensiz,yalnız,yardımsız bırakma ne olur Rabbim diyebilmek.

Ve şükredebilmek.Her zaman beterin beteri olduğunu akıldan çıkarmamak.Bizim gözümüze çok büyük görünen sorunların,bir başkası için sorun kategorisine bile giremeyebileceğini hatırlamak,hatırlayabilmek.Ölüm döşeğindeki çocuğunun başında nöbet tutan bir anneye veya babaya,bizim için çok önemli sorunumuzu dile getirsek nasıl bir tepki alırdık acaba?Onlar için bizim çok önemli derdimiz dert midir ki?Tek dertlerinin bizimki gibi bir dert olması için belki de gözlerini kırpmadan sahip oldukları her şeylerini verirlerdi değil mi?Rabbim,hiçbir anneye babaya evladından acı göstermesin inşaallah..

Elhamdülillah alâ külli hal

Her hal için elhamdülillah,elhamdülillah,elhamdülillah..

Edeplice sabret.Bir süre sonra yağmur diner,güneş açar..

Üzülme kardeşim,bu da gelir bu da geçer, üzülme..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun kardesim ömrüne bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Her hal için elhamdülillah,elhamdülillah,elhamdülillah..

Allah razi olsun kardesim.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBIM her zorluğa karşı bizlere bol sabırlar , nimetinin şükrünü bilenlerden eylesin inşaallah. ALLAH Razı olsun

Üst Alt