Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

muhsin92

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
arkadaşlar ben biriyle evlilik çağına gelince birlikte olmak istiyorum ve bunun için hergün Allah'a dua ediyorum sizce caizmi duam da şöyle" EY ALEMLERİN RABBİ SEN BİZİM DUALARIMIZI DUYANSIN Kİ KABUL EDERSİN EY ALLAH'IM SEN BİZİ İLERDE BERABER KIL SEN BİZLERİN DUALARINI MAKBUL EDENSİN YA RABBİ NOLUR SANA İHTİYACIM VAR SEN BİZE HAYIRLISI NASİB EYLE..."

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Duanda bir şey yok ama dua ederken herşeyin hayırlısı ver ya yarabbi diye dua etsen daha uygun olur.

Senin söylemiş olduğun şekilde dua edersen biraz şartlanma gibi olur halbuki şartlanma ilerde pişman olmaya sebeb olabilir.

muhsin92

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
zaten sonunda hayırlısını ver ya Rabbi demiştim pişman olacaksam eğer şartlanırken olurdum ben Allah izin veirse o zamanlarda şartlanmamı sorgulayacağım yine, yinede saol...

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
niyet cok önemli bazen dilin söylemedigini kalb söylüyor.. evet Allah`dan hayirlisini istemek en güzeli..

acec

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bence duanda bir kusur yok Unutmayalımki Kul Allaha el açınca Allah da o kuluna kucak açar.

Dua larımıza başlamadan önce 3 kere ''ya hennanu ya mennan'' diyelim ve duamıza başlayalım inşaallah.

sr_h

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bi sakınca bulamadım...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
dua Allah'a ulaşırsa dua dır eğer istediğin bir gün gerçekleşirse işte ozaman Allah'a ulaşmış demektir.hayırlısı RABBİMDEN inşallah.

Üst Alt