Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
676245295.jpg

Bu fotoğraf çok şey anlatıyor !

Yıl 1948... Aylardan Mayıs... İsrail’in bağımsızlığını yeni ilan ettiği günler...

Hava sıcak... İkrit köyünde yaşayan bir Filistinli, susayan İsrail askerine toprak testide soğuk su ikram ediyor. Filistinli köylünün kucağında ve yanında çocukları var. Birgün İsrail askerlerinin acımasızca katliam yapacağından, çocukları hedef alacağından habersiz, onun su içişini izliyorlar.

israil_foto_1.jpg

El bebek, öl bebek! El bebek, gül bebek büyümek onların da hakkı... Sokaklarda tıpış tıpış yürümek, koşturmak; top, saklambaç ve seksek oynamak onların da hakkı... Akşamleyin işten dönen babalarını kapıda karşılayıp boyunlarına sarılmak, bir öpücük karşılığında çikolata almak onların da hakkı... Ama İsrail bu hakkı çok görüyor Filistinli bebeklere... Bebeklerin biraz büyüyüp çocuk olmasına bile müsaade etmiyor İsrail askerleri... ‘Gül bebek’ değil, ‘Öl bebek’ diyorlar âdeta...

israil_foto_2.jpg

Alo, biraz dinlenip katliama devam edeceğiz! Gazze’yi yerle bir eden İsrail askerleri, onca katliamdan sonra yorulmuş! Şimdi dinlenme vakti... Dinlenirken de belki annelerini, babalarını, belki de kız arkadaşlarını arıyorlar: “Bizi merak etmeyin. Bugün çok katliam yaptık ve yorulduk! Şu anda dinleniyoruz. Birkaç saat sonra yeniden katliamlara başlayacağız!

taraflihaber​

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Ve bizimde onlar karşısında yapabildiğimiz sadece dua...Elimiz kolumuz bağlı...En çokta bizi bu kahrediyor...Rabbim kanları akan,gözyaşları dinmeyen o küçücük vücutların,çocukların gözyaşları hürmetine,akan kanları hürmetine helak etsin o İsrail belasını...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim helak etsin kahrolası israili o masumların hakkı elbet alınacaktır...

umutumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Yaşasın zalimler için cehennem.Yahudiler her zaman iyilik gördükleri yere dönüp saldırmıştır bu o kafirlerin soylarında var.Sabırrr Filistinim dünyada çeksenizde ahiretteki en güzel rütbe olan şehitlik rütbesi sizlerin inşaALLAH.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
lal oluyor dil...
dua dua atıyor yürek...
Rabbim Kahhar ismiyle kahreylesin...helak eylesin...gazabına ugrayanlardan eylesin onları inş.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
DÜn aksİyonda okuduĞumda bunu dedİm.İŞte mÜslÜman olmanin İnsan olmanin farki. Gazzelİ kardeŞlerİmİzİn davraniŞlarina karŞi bÖylemİ yapilmaliydi İsraİl. Rabbİm kahhar İsmİyle kahretsİn İnŞallah. Bukadar masumun hakkini nasil Ödeyecekler.
PaylaŞim İÇİn teŞekkÜrler.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ıslah etsin inşALLAH. Dualarımız kardeşlerimiz için. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşALLAH.

Üst Alt