Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
BU GECE HİCRİ YILBAŞI.. . ..HİCRİ YILINIZ KUTLU OLSUN..
Bu gece akşam namazdan gece yarısına kadar olan zamanda iki rekat şükür namazı kılmalı. zamr sure olarak kafirun ve ihlas ile.. Rabbimin verdiği geçmiş olan sene için şükretmeli..
Gece onikiyi geçincede yine iki rekat dilek namazı kılmalıyız ,sonrasında geçen yıldan bu seneyi çok güzel sağlıkla ferah huzur içinde yaşamayı evladımız eşimiz rızkımız aile saadeti için dualarda bulunulmalı gaflet içinde olmamayı istemeli kalpleri diri olan kuldan olmayı istemeliyiz..
Rabbim sizleri dünya ahir muradına nail kılsın ..bela musibetten uzak cümle güzelliklerine nail kılsın..
Rabbim dünyada cenneti yaşayabileceğimiz eş dost akraba evlat versin göz aydınlığımız olan.Ahir yurdunda bizleri cennete ulaştıran olsun..Rabbim kulunu kimseye maddi manevi muhtaç sefil etmesin,hayırlı rızıklar versin..o rızıkları Rabbimin yolunda tasadduk edebilmeyi nasip etsin..

Salatü selamı ve tevbeyi bolca etmeliyiz ki dualarımız çok çabuk kabul olsun..Rabbima iman dan sonra kul olmak dua ile olur.. Rabbim bizleri kulluktan ayırmasın..Bana zaman ayırdığınız için teşekkürler dostlarım..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah utandırmasın.
Zamanımıza ömrümüze bin bereket :oooo:

Hicru yılbaşımız kutlu olsun:lelele:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Sevdiklerimiz bizleri dünyada cenneti yaşatan, ahir yurdunda cehenneme değil cennete ulaştıran olmalı!..

Yüreğimizde cenneti yaşarız içinde sevgiler olduğu sürece, sevdiklerimiz yanımızda ise dünya bize cennet olur, eğer yürekte sevgi yoksa, sevdiğimiz sevenimiz yoksa dünya bizlere cehennem olur..

Öyleyse kimi çok seveceğimizi iyi düşünmeli kalplerimizi neyle dolduracağımızı, kalpleri dolduranın adını dillerimizde zikretmeyi aklımız sevdiğimizle meşgul olmalı..

Resulullah efendimiz buyuruyor kişi sevdiği ile bir beraberdir, seven sevdiğine söylesin..bizler ölünce ne kadar ilim ve lisan bilirsek bilelim, onları unutur tek bir şeyi hatırlarız, kalplerimize taht kuran kişiyi sevdiklerimizi.Neden o kişi Hz Muhammed s.a.v. olmasın..Kalplerimizin tek sahibi cenneti alada Allahu Tealanın ismi şerifinin yanında adı olan olmasın..Diğer canlılarıda yaratandan ötürü yaratılanı sever gibi sevmeli!..

Allahım seni seviyorum habibin Hz Muhammed s.a.v. de çok seviyorum sen sev dedin ya Rabbim melekler topluluğu ile Resulu biz anıyoz selatü selam söylüyoz sizde söyleyin diye buyurmadınmı..Rabbim bende diyorum aldığım nefes verdiğim nefes adedince...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed, ve ala ali Muammed, sallallahu aleyhives-sellemü teslima.

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve beraketüh...

Atma sevgili gönlümü kayya kuyulara..
Yakma nefsime uyup zındanlarda..
Bağışla şu garibi ...
Kabul et beni kulluğuna Rabbim ..
Resul efendim ümmetliğe..
Ölümün soğuk nefesini hissediyorum...
Uzat yüreğini kurtar beni...Ey resul..
Hadi bekletme...Gel düşlerime gönül şehrime..
Gel şehrime sultan ol....

Allahümme Salli Ale Seyyidina Muhammed ..s.a.v.

Ey Rabbim Duamı Sesimin kıblesi Dua ...Dudağın haccı gönlümün firak-ı. eyle...

Ey Rabbim Duamı...Nefesimin secdesi ...Duamı..İç’ten gönlümüne sözlük eyle..

Ey Rabbim Dualarımı Kalbimin söze taşınması...yüreğimin sevinci kederi kabul olunan dualar eyle...

Dualaşmak dualarınızda misafir olmak niyetiyle...

Rabbim ebeden daimen razı olsun....

sevgili yenidoğuş ailesi....

Üst Alt