Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abruzzi

Herşeye Seni Yazdım

Aldığı Beğeniler
99
Takım
Galatasaray
YİNE İSLAM'A HAKARET ETTİLER

Geçen Hafta Başbakan Erdoğan’ında katıldığı hatta kafasına ayakkabı fırlatıldığı gün kü toplantı eski adı dinler arası diyalog yeni adı medeniyetler ittifakı toplantısında Medeniyetler arası savaşı sağlayacak bir skandal yaşandı.

Video görüntüsünde de izleyeceğiniz gibi En altta İncil’e secde eden Müslüman, Müslüman’ın sırtında Hıristiyan ve Hıristiyan’ın sırtında Musevi.

Video Linki

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1252529759000&ref=mf

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
istediği kadar uğraşsın ..dinimiz kıyamete kadar baki olacak,Allah cc ıslah etsin,kafirler istemesde yüce islam dini tamaalayacak..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bu konu benim anladığım kadarıyla hükümeti yıpratmak için açılmış bir konu.Çünkü Yer yüzünde en büyük din islam dinidir.Bu gibi aşalık şeylerle dinimiz ne küçülür nede zarar görür zaten her gün dinimize akın akın gelenler bunun en canlı örneği.Bu konuyu hükümetle ilintileyerek ve başbakanımızı buna alet etmek hiç doğru olmamıştır.Kaldıki şuan İslam dünyasının da tek güvendiği bir liderdir.
*Ben bu konunun birileri tarafından ayarlanıp nette yayınlanarak siyasi rant elde etme çabası olarak görüyorum

Ayrıca Atatürkten sonra gelen ikinci gerçek liderdir Tayyip Erdoğan kendisini çok severim de...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Haber tv de olsaydı millete ne faydası olacaktı ilk önce onun cevabını bir bulalım..

Abruzzi

Herşeye Seni Yazdım

Aldığı Beğeniler
99
Takım
Galatasaray
haber tvde olsaydı fetullah gülen nin dinler arası diyalog diye tabir ettiği müşrik eylemini herkes görecekti ... bu insanın yaptığı yapacağı işler müslümanları kandırıp sümme haşa ılımlı islam diye başlattığı alçakca işi gün yüzüne çıkartacak bir çok video ve belgerimiz var ... papaza papa hazretleri diyen elini öpen vatikanda ölmeyi düşleyen bir müslüman daha var mıdır? bir düşünün . hükümeti yıpratmak diyorsunuz karikatür olayıda böyle geçiştirildi bu olaydanda kimsenin haberi yok...

alın size kıssadan hisse benim bu dediklerimidfe yadırgarsınız siz cübbeli ahmet hocamında dediği gibi.

Bir zamanlar Bursa’da kendi halinde bir vatandaş, Arap Şükrü muhitinde bir çeşme yaptırmış,üzerine de bir kitabe eklemiş “Her kula helal müslümana haram” Kitabeyi okuyan bazı kişiler,bozulup,vaziyeti Kadı ya şikayet etmişler.Adamı yakalatıp huzuruna getiren Kadı efendi,öfke ile gürlemiş:
Bu nasıl fitnedir,dini İslam,ahalisi Müslüman olan koca bir şehirde sen kalk hayrattır,sebildir diye çeşme yap, ama suyunu Müslümana yasakla.Olacak iş midir bu? Nedir sebebi,aklını mı yitirdin be adam?..
Adam,boynu bükük cevap vermiş; Müsaade buyurun,sebebi vardır,lakin ispat ister,delil şarttır.Kadı Efendi,iyice küplere binmiş;Ne delili,ne ispatı be zındık? Sen alenen fitne çıkardın,Müslüman ahalinin huzurunu kaçırdın,katlin vaciptir.Bir yandan da merak edip sormuş: Peki sebebin ne imiş bakalım bre adam..Sebebini bir tek Padişahımıza söylerim. Adam karga tulumba saraya götürülüp Padişahın huzuruna çıkarılmış.Padişah merakla sormuş: De bakalım. Bu nasıl iştir ki,hem çeşme yaparsın,hem de Müslüman’a haram yazarsın? Delilim vardır efendimiz,lakin ispat ister. Ya dediğin gibi sağlam değilse delilin?. O zaman boynum kıldan incedir.Eee.
Sultanım ,herhangi bir havradan bir hahamı tutuklatın,bir hafta tutun.Bakın neler olacak? Zaptiyeler, bir hahamı yakalayıp götürmüşler.Olayı duyan bütün Museviler hemen sarayın kapısına akın edip,bağırıp çağırmaya başlamışlar;Hahamız masumdur,ne gerekirse deyin yapalım,isterseniz ağırlığınca altın ödeyelim.Bir hafta geçince haham serbest bırakılmış.Adam Padişahın huzurunda diz vurmuş; Efendimiz bu defa aynı işi herhangi bir kiliseden herhangi bir papaz için yaptırınız.!
Zaptiyeler aynı şekilde derdest edip yaka paça götürmüşler.Bu sefer,olayı öğrenen bütün Hıristiyanlar sarayın kapısına yığılmışlar: Papazımız masumdur, Onu bırakın bizi alın.!Bir hafta sonra papazda serbest bırakılmış. Adam, tekrardan Padişahın huzuruna çıkmış; Son bir isteğim daha var zat –ı alinizden.Payitahtınızın en sevilen,en sözü dinlenen en itimat edilen aliminizi aldırınız camiden.
Zaptiyeler, bu kez Ulu caminin yaşlı imamını tam da Cuma hutbesinin ortasında alıp,yaka paça götürmüşler.Bir Allah’ın kulu çıkıp da Ne yapıyorsunuz,hiç olmazsa namaz bitene kadar bekleseydiniz diye tek kelam etmemiş. Aradan bir hafta geçmiş,Nerede bu İmam,nicedir hali? Diye ne gelen olmuş nede giden. Yaşlı imamın yerine aptal ve konuştuğu bilmeyen cahil bir kişi tayın edilmiş,ama ahali halinden gayet memnunmuş.Derken yaşlı imam hakkında söylentiler dolaşmaya başlamış. Tüüüh,biz de onu yıllarca adam zannetmiş,hoca bellemiştik..!Kim bilir ne halt etti de öyle yaka-paça tutup camiden götürdüler.Vaah,acırım arkasında kıldığım onca namazlara.!Sorma kardeş,sorma.. Kadı’nın aracılığı ile olup bitenleri takip eden Padişah,bir hafta sonra adamı huzuruna almış; Peki ne olacak şimdi?
Hocadan özür dileyip helallik alın efendim.Padişah huzuruna çıkarılan yaşlı hocanın elini öpüp helallik almaya çalışırken,adam sormuş; Ey ulu hünkarım,şimdi siz irade buyurunuz lütfen,böyle Müslümanlara su helal edilir mi? Padişah acı acı gülümsemiş;Ne suyu bre,hava bile haram,hava bile!.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Benim anlamadığım elin adamı bu heykeli dikmesiyle neden hükümetle ilişkilendiriyorsunuz.

müslümanın müslümanla uğraşmasına bi anlam veremiyorum

nedir bu kin ve nefret

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Benim anlamadığım elin adamı bu heykeli dikmesiyle neden hükümetle ilişkilendiriyorsunuz.

müslümanın müslümanla uğraşmasına bi anlam veremiyorum

nedir bu kin ve nefret

Çok haklısınız müslümanlık var oldukça böle saldırlar olacaktır ve bunlarda müslümanları oyalamak ve birbirine düşürmek için kurulmuş oyunlar Peygamberimizde neler yaşadı ama o onlara cevap vermek yerine tebliğine devam etti bize düşende tebliğ bu tür oyunlarla birbirinize düşmemek ..(ne acıdırki islamcı bir parti diğer islamcı bir partiye saldırıyor böyleliklede islam düşmanlarına istedikleri verilmiş oluyor lütfen birbirimize sahip çıkalım müslümanın müslümandan başka dostu yoktur) ..

Abruzzi

Herşeye Seni Yazdım

Aldığı Beğeniler
99
Takım
Galatasaray
tabi tabi siz müslümansınız ben saldırgan kafirim değil mi? ee yazılarınızdan da bu anlaşılıyor Irak'ta 2 milyon ölen insanın hakkını nasıl vereceksiniz, daha neler var bakacaz görecez buna oy verenler dahil siz ona biat ettiniz onun günahı sizin günahınızdır... o müslümanların hakkını ödeyinde görelim o katledilen namusu oynanan onca mazlumun ahını nasıl alıyor bu millet bu yöneticiler dua etsinler şehitlerimizin dervişlerimizin evliyalarımızın dualarıyla
ayakta bu ülke, yoksa helak olur gideriz...
Davosta one minutes dedi Irak işgalinde de bastı imazyı 6 milyar dolar için vurdurdu Irağı buna göz yumuyorsunuz unutuyorsunuz birde üstüne destekliyorsunuz. 1999 daki depremde Irak hükümeti tarafından yapılan konutlar şimdi evsiz vatandaşların olduğu konutlar boşaltılıyor bakın orası Irak tarafından hibe edilmişti şimdi kim oturuyor bürokratlar valiler kaymakamlar amir memur yani şimdi bu hakmıdır kardeşim daha nelerini sayayım ...

http://www.akpgercegi.com/

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Haklısınız ırağı bu hükümet bombaladı,filistinde ki kanın sorumlusuda bu hükümet.Onca katledilen mazlumun katlininde sorumlusu bu hükümet.Yani bunları bu hükümete mal eden bir insanın aklından şüphe ederim ben.Uyan kardeşim uyan.Artık bir millet uyandı.Bu gibi şeylere artık karnı tok.Bu safsata yıpratmaları artık yemiyor.Sizin gibiler bu milleti koyun sanıyırsunuz ama asla değil.Dün sizin kafadan birinin nette aynı konu üzerinden hükümete bela okuduğunu görmüştüm.
Eh sizinkide ondan farklı değil bence.Eğerki çok üzüldüğünüz ve saydığınız bu konularda katkı yapmak istiyorsanız.İki rek'at namaz kılın tevbe edin ve onlar için Mevlaya dua edin.Çünkü samimi edilen duayı Mevlam hiç bir zaman karşılıksız koymamıştır.

Abruzzi

Herşeye Seni Yazdım

Aldığı Beğeniler
99
Takım
Galatasaray
doğru diyon milleti karnı tok bu safsata dediğin belgeleriyle kanıtlanmıştır siz neyden bahsediyorsunuz buradaki müslüman kardeşlerimiz rahat etsin diye diğer taraftaki kardeşlerimiz öldürülsün mü?

Sen uyan bak Allah ne diyor :
وَجَعَلْنَا مِن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لاَ يُبْصِرُونَ

Ve onların önlerine ve arkalarına set kılarak (çekerek) böylece onları perdeledik. Artık onlar görmezler.

Yasin 9. Ayet

"""Bunun üzerine o zulme devam edenler sözü değiştirdiler, onu kendilerine söylenildiğinden başka bir şekle soktular. Biz de kötülük yaptıkları için o zalimlere murdar bir azap indirdik. Bakara 59""""

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt