Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bu şekil kılınan namazdan sana sığınırım.Rabbim ruh güzelliği nasip etsin insana.Ruh hassaslığı başka şeydir.Allahım elimden geldiğince huşu için ve daha iyiye doğru kılmaya çalışıyorum.Kabul buyurur inşallah.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Rabbim huşu ile namazımızı kılanlardan eylesin..

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
YÜCE MAVLAM BİZLERİ VE ÇOLUK ÇOCUĞUMUZU HUŞU İLE NAMAZ KILMAYİ KABUL ETSİN.........

ELLERİNE SAĞLİK İLKAY BACİ..........GÜZEL BİR ÇİZİM

FATSALİ

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Bu resimleri görünce aklıma mubarek Behlül Dane hz ile kardeşi Harun Reşit geldi

Malum bilenleriniz yoksa Behlül Dane hz leri kendisi ALLAH dostu vede veli

Harun Reşitte kardeşi olup o devrin padişahı bu anlatacağım kıssada 2sinin arasında geçiyor

Birgün Harun Reşit namaz kılıyor o anda içeriye mubarek Belül Dane hz leri geliyor

ve kardeşine selam veriyor kardeşi namazı bitirip selam verdikten sonra

kardeşine diyorki ya Behlül görmezmisinki hakkın divanındayım ne selam veririsin der...

Bunun üzerine Behlül hz..leri derki yaa sen namazdamıydın kusura bakma ben seni sarayın kaçtane kapırsı var kaçtana penceresi var onları sayarken gördümde ondan selam verdim der...

TABİKİ BU OLAN OLAYLAR SADECE HARUN REŞİT İÇİN GEÇERLİ DEYİL BU

HATALARI HEPİMİZ YAPIYORUZ RABBİM AFFF EYLESİN EN AZGARİYE DÜŞÜRMEYİ NASİP ETSİN...

RABBİM CÜMLEMİZE TATDİLİERKANIYLA HUŞU İÇİNDE RIZA İÇİN KILINAN NAMAZLAR NASİP ETSİN

Üst Alt