Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
162467_3540109020524_3540107540487_1395_1482_b.jpg

Nerde adamlıktan uzak çocuklar var, hep onların peşindesiniz kızlar.Ama lafa gelince, ''Adam gibi adam'' olsun demeyi çok iyi biliyorsunuz.Daha kendisini bile koruyamıyan erkeklerin koluna giriyorsunuz.Ama söz edebiyat yapmaya gelince, ''Beni sahiplenecek, beni koruyacak, beni kıskanacak'' diyen siz değil misiniz? Hep babanız gibi seven birini arıyorsunuz; ama hiç anneniz gibi olmuyorsunuz.Hep laf konuşuyorsunuz ama söylediklerinizin tam tersini yapıyorsunuz.
Nerde sizi seven erkek var, ellerinizin tersiyle itiyorsunuz o çocukları.Sonra da ortamı olan o insan evlatların sizi sevmesini istiyorsunuz imkansızı ister gibi.O karı kılıklı erkek görünümlülerle gezeceksiniz, tozacaksınız, hayatınızı yaşıyacaksınız sonra kraliçeler gibi sevilmeyi bekliyeceksiniz öyle mi ? Pardon ama, yanlış yolda doğrular aranmaz kızlar Siz hep sevileyim, ama hiç sevmiyeyim hep hayatımı yaşıyayım diyorsunuz.Kendi düşüncelerinizle çelişen erkeklere bile evet dersiniz.Onun Bunun elini tutarak geleceğin annesi olamazsınız
Valla uzatmıyacağım; o insan evlatlarının elinde model olarak takılmak sizin zorunuza gitmiyorsa; Adam gibi adamlarında yanlız kalması zoruna gitmez.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun kardesim yüregine bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Sizlerden de razı olsun Hak tarafında olupta batıl kafalılarla hayatlarını birleştirenlere gelsin sözünün eri değillerdir onlar...

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Rabbim senden seni sevmeyi seni seveni sevmeyi sana yaklaştıracak amelleri sevmeyi istiyoruz bizlere nasip et..Amin...

Rahman razı olsun Teşekkürler paylaşım için...

Üst Alt