Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Muskadan çok uyuşturucu paketine benziyor. Muska olmuş olsa bile iş yerinizde bulduğunuz için şahsınıza yapılmış olduğunu düşünmüyorum. Onun ne olduğunu anlamak için emniyet birimleriyle irtibata geçmenizi tavsiye ederim.

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray

?(Bismillah..Rabbim muhafaza etsin bu tarz kötülüklerden bizleri.Burdan bakınca ben pek bişiye benzetemedim ama??:( bu yaşıma kadar muska filan da görmedim bir fikrim yok??
Ama siz içinizi rahat tutun ve Ayetel kürsiyi,nas,felak surelerini çok okuyun bi iznillah bir şey olmaz;)Rabbime emanet olun.Allah'a sığının bunu pek aklınıza takmayınız.Vesvese oluşturur yoksa.

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
merhaba arkadaşlar

işyerimin tuvaletinde gizlenmiş bir yerde bunu buldum.

........

muska olma ihtimali var mı?

muska ise eğer açmalımıyım?

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/10/5580.jpg

acil cevaplarsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler....

Televizyon programlarına haber verseydiniz E. ile paylaştıkça yada M. hanım size yardımcı olurdu mutlaka.Karakol ve emniyet teşkilatı topyekün işi bırakmışlar bu program-lar aracılığı ile sizin ve diğer durumlarda olanların sıkıntılarını ekran karşısından izliyorlar.Hatta bizzat telefon ile bağlanır yorumlarımı orda bildirirdim.Açık sözlü değil seçik kelamla kadınların eskiden iç şimdi dışa giyindiklerini nasıl olurda böyle bir dille hâyâ etmeden dile getiriyorsunuz şaşırma bahanesindeyim?.

Katilimi arıyorum,ölene kadar yaşayın gibi programlara bir yenisini ekleyip edebi kaybettim programında buluşmak üzere diyorum.

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
selamun aleyküm kardeşim yok yere endişelenmeyin bence içine bakin belki baska seydir anlamadiğiniz bir sey ise ya birine gösterin onuda yapamiyor iseniz iş yerindekilere ait bir sey de değil ise önce bakın derim msuka falan diye de vesveseye girmeyin içinde anlaşilmayan arapça seyelr varsa da yakın külü ile akan bir yere dökün bundaki amaç daayri bir vesvese olmamasi için söylemek isterim ayet falan falan var ise anlamini yitirip ayak üstüne dökülmemesi içindir ...her görülen küçük bir seyleri de muskaya benzetmek doğru değildir iman etmiş bir kimseye Allah ın izni ve inayeti bir sey olmaz vesves eimani sarsar dikkete delim insaAllah dua ile

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Muskaya benzemiyor :( ...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım