Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
S.A.

Dostlar her ne kadar gönül aşkı ile sevgisi ile çoşsada bu sene de kaldık buralarda ve gidebilene davet edilene selam olsun derkene paylaşmak istedi im 2002 senelerinden kalma amatör görüntüler.

Allaha emanet olun

M

maussema

Guest
seher yelı estı muhabbetı ask ıle
yuklenmıs ucuyordu sevdayı rasul ıle
soylesem goturumuydu bu fakırın sevgısını de
korktum dıyemedım ya sorarsa allahın habıbı
o da kımdır dıye ;(

H

hayrunisa

Guest
rabbim hayırlısını nasip eylesin. insallah bizede nasip olur. ;(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
eline saglık y@sin_@y99 kardeşim

bu güzellikleri bizlerle paylaştıgım için

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Buradan yani hira nur da ından belki fakirin dikkatini çeken belki bilinçli yapılan bir olay varki takıldım kaldım bunu fark edebilecekmisiniz bilemiyorum Ama bazı arkadaşlara bunu anlatmıştım Nur Da ından Mescid-i Haram görüntülerini dondurun ve dikkatli bakın ne gördüklerinizi neler oldu unu paylaşın bakalım
İnşallah burada Mescidi Nebevi, cenentül baki ve orada yatan bir allah dostunun kabri şerifi sevr ma rası bu ve benzeri görüntülerle devam edece im inşallah lakin siz bahsetti im konuya e ilin inşallah
Selametle Allaha emanet olun

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı y@sin_@y99
Buradan yani hira nur da ından belki fakirin dikkatini çeken belki bilinçli yapılan bir olay varki takıldım kaldım bunu fark edebilecekmisiniz bilemiyorum Ama bazı arkadaşlara bunu anlatmıştım Nur Da ından Mescid-i Haram görüntülerini dondurun ve dikkatli bakın ne gördüklerinizi neler oldu unu paylaşın bakalım
İnşallah burada Mescidi Nebevi, cenentül baki ve orada yatan bir allah dostunun kabri şerifi sevr ma rası bu ve benzeri görüntülerle devam edece im inşallah lakin siz bahsetti im konuya e ilin inşallah
Selametle Allaha emanet olun

güncelleme

Üst Alt