Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD), kayıt dışı cep telefonlarından 250 bininin bugün görüşmeye kapatıldığını bildirdi.

2487.0.@area,280,280,c.jpg

MOBİSAD'tan yapılan yazılı açıklamada, 5 Aralık-13 Aralık 2005 tarihleri arasındaki kayıt süreci sonrasında GSM operatörleriyle yapılan toplantılarda kayıt dışı cep telefonu listelerinin değerlendirildiği belirtildi. 12 Temmuz 2005 tarihine kadar kullanılan tüm kayıt dışı cep telefonlarının operatörlerin katkılarıyla kayıt altına alındığı ifade edilen açıklamada, ''Bugün, söz konusu cihazların yaklaşık 250 bin adedi kapatılmıştır''Ulaştarıma Bakanı Binali Yıldırım'da sürenin uzatılmasının söz konusu olmadığını açıkladı

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
o kadar uyarı yapıldı,herkes gerekeni yapmalı,kuralsızlık almış başını gidiyor,dur demek lazım kaçak yada yasak olan herşeye......

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
o kadar uyarı yapıldı,herkes gerekeni yapmalı,kuralsızlık almış başını gidiyor,dur demek lazım kaçak yada yasak olan herşeye......

Evet ablacim haklısın... :(

Ablacım ya bu çocuğu ne yapmak lazım acaba, ben bulamadım...

Şimdi yanına gidip onun başını secdeye eğeyim mi???? :D
Çok şekerr yaaa dayanamıyorum görünce hep yazasım geliyor sevdiğimi, ne yapmalıyım??? ?( :) :p

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
uyarılara rağmen!!!!az da değil!!250 bin 8o
çok fazla telefon kullanmak zorunda kaldığım için bazen diyorum ki keşke şu telefon olmasa!!!!!! X( X(

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bence iyi oldu boyle bir seyin oldugu ./..
hersey kacak oldu ..perudan farkimiz kalmadi ...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
iyi olmus
kolay yoldan para kazanmaya nekadar merakli bir milletiz

okadarda uyari yapaildi
ama bizim miletimiz aman bisey olmaz deyip gecmistir

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : yarali-gönül
iyi olmus
kolay yoldan para kazanmaya nekadar merakli bir milletiz

okadarda uyari yapaildi
ama bizim miletimiz aman bisey olmaz deyip gecmistir

bir sürü milli servet heba oluyor

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
simdide yaygara kopacak tekrar sans taninsin diye...
ama careside yokdeil ...o telefonlar yakinda bu taraflara gelir...

ama yinede en guzeli bu ..ayni sekil korsan cd ler de oldugu gibi ...
yapanlarin hakki yenmesin ...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ORiJiNAL YAZARI : Başak

Çok şekerr yaaa dayanamıyorum görünce hep yazasım geliyor sevdiğimi, ne yapmalıyım??? ?( :) :p

Kaçakçılığa hayırrrrrrrr!Herkes parasını verdiği yeri iyi bilsin,kime gider,gittiği yerde kim ne uğrunda kullanır bunlar çok önemli.....

kaçak telefon konusunu dağıtmış olacağım ama başak hakikaten çocuk çok güzel,maşallah subhanallah,Allah'ım çok güzel yaratmış,nazarlardan korusun bebeciği,acep annesi babası nerdedir,kimdir,bende merak etmeye başladım......

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : Başak

Kaçakçılığa hayırrrrrrrr!Herkes parasını verdiği yeri iyi bilsin,kime gider,gittiği yerde kim ne uğrunda kullanır bunlar çok önemli.....

kaçak telefon konusunu dağıtmış olacağım ama başak hakikaten çocuk çok güzel,maşallah subhanallah,Allah'ım çok güzel yaratmış,nazarlardan korusun bebeciği,acep annesi babası nerdedir,kimdir,bende merak etmeye başladım......

Ya Özür diliyorum, ben de sonradan fark ettim konuyu dağıttığımı, sizin fikir beyanınızdan sonra çocuğu görünce...

Üst Alt