Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler
2,157
Bugün hayatımın en önemli günü!
Hâlâ nefes alabildiğim, hâlâ hayal kurabildiğim, hâlâ yeni bir şeyler öğrenecek vaktim olduğu için.

Evet, bugün hayatımın en önemli günü!
Hâlâ kendi yanağımdan makas alacak kadar vaktim var ve hâlâ düşünce kanayan yaramı sarabilmek için azmim.

Bugün hayatımın en önemli günü!
Çünkü hayret edecek yeni şeyler bulabilirim, çok saçmaladığım bir düşüncemden vazgeçebilir ve hâlâ çuvalladığım son kusursuz kusurum ile dalga geçebilirim.

Bugün hayatımın en önemli ve belki de son günü, kıymetini bilmeliyim...

Ezgi Akgül

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Bu hayatı bize bahşeden, günü hediye eden Rabbime hamdü senâlar olsun..
Gafletten uyandıran, bilip şükretmemize sebeb veren Rabbime hamdü senâlar olsun. Bu günü değil, bu anı veren, bizi önemseyip nefes alıp vermemize izin veren, bizleri değerli kılan Rabbime hamdü senâlar olsun.
Rabbim bizleri dünya ahirde zelil değil, izzet ikram sahibi müttâki kullar arasında kıl..
Cumamız bayram, gizli aşikar ettiğimiz dualarımız kabul, amellerimiz makbul olsun.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
bunu yazabilirkeni yazarken ölmediğime şükür ettim... bir şükrüme vesile oldun ... şans senden yana :) buradaki şans tavafuk anlamında kullanılmadığına göre baht'lısın diyeyim..

Üst Alt