terbiyesizligin alemi yok yazdiklariniza dikkat edin ..!!!! @Cihan**
H Hülagü YD Üyesi Üyelik Tarihi 5 Eyl 2005 Mesajlar 13 Aldığı Beğeniler 0 7 Kas 2005 #11 terbiyesizligin alemi yok yazdiklariniza dikkat edin ..!!!! @Cihan**
zeyno YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,699 Aldığı Beğeniler 6 Konum Gümüşhane Takım Galatasaray 7 Kas 2005 #12 Orjinal Yazarı *perwerder* niye kimden neden saklanıyorsunuz.... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.Kimden neden saklanılıyor acaba? Orjinal Yazarı ExELaNcE iyi olmadı be abla..saklanamayacak mıyız bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Siz niye saklanıyorsunuz valla bunu anlamış değilim.Tamam esrarengizsiniz ama o kadar da olmayın yani
Orjinal Yazarı *perwerder* niye kimden neden saklanıyorsunuz.... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.Kimden neden saklanılıyor acaba? Orjinal Yazarı ExELaNcE iyi olmadı be abla..saklanamayacak mıyız bundan sonra Genişletmek için tıkla ... Siz niye saklanıyorsunuz valla bunu anlamış değilim.Tamam esrarengizsiniz ama o kadar da olmayın yani
S selman YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Eki 2005 Mesajlar 5 Aldığı Beğeniler 0 7 Kas 2005 #13 ASLINDA İYİ Bİ UYGULAMA...ANCAK BUNU İYİ BULMAYANLARA DA FAZLA YÜKLENMEMEK LAZIM.. HERKESE Bİ GÜLÜCÜK ATILMALI..HER DÜŞÜNCEYE SAYGI GÖSTERİLMELİ..
ASLINDA İYİ Bİ UYGULAMA...ANCAK BUNU İYİ BULMAYANLARA DA FAZLA YÜKLENMEMEK LAZIM.. HERKESE Bİ GÜLÜCÜK ATILMALI..HER DÜŞÜNCEYE SAYGI GÖSTERİLMELİ..
H Hülagü YD Üyesi Üyelik Tarihi 5 Eyl 2005 Mesajlar 13 Aldığı Beğeniler 0 7 Kas 2005 #14 Yazım seviye dışı değildi ki gayet güzeldi amma ve lakin siz yönetim olarak eleştiriyi hazmediyorsanız ben ne yapabilirim
Yazım seviye dışı değildi ki gayet güzeldi amma ve lakin siz yönetim olarak eleştiriyi hazmediyorsanız ben ne yapabilirim
H huzurumsun YD Üyesi Üyelik Tarihi 18 Ağu 2005 Mesajlar 481 Aldığı Beğeniler 1 7 Kas 2005 #15 eleştirileri özelden kabul ediyoruz.
P PasHa YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 645 Aldığı Beğeniler 1 7 Kas 2005 #16 qorkaKlarr Şimdi Ne yapacaksınız Bakalımm..
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 7 Kas 2005 #17 bence kimler onlıne oldu çokda önemli değil ..ama genede hayırlı olsun inş.. yanlız benim sebebim var o yüzden kendimi saklıyorum
bence kimler onlıne oldu çokda önemli değil ..ama genede hayırlı olsun inş.. yanlız benim sebebim var o yüzden kendimi saklıyorum
iLkay* YD Üyesi Üyelik Tarihi 28 Eyl 2005 Mesajlar 1,210 Aldığı Beğeniler 1 Konum Şehr-i İstanbul Takım Galatasaray 7 Kas 2005 #18 valla bende gizlenenlere sinir oluyordum ama galiba haklı sebepler var yargısız infaz yapmak istemem hayırlısı olsun...
valla bende gizlenenlere sinir oluyordum ama galiba haklı sebepler var yargısız infaz yapmak istemem hayırlısı olsun...