Selamün Alyküm Arkadaşlar; bugün,küçük büyük demeden gerçekten Allah ın rızasını düşünerek yaptığımız bir şeyi yazalım.. ne dersiniz! Aslında aşikare olmasındansa gizli kalması belki daha hayırlı ama örnek olması adına bakalım nelerden istifademiz olacak merak ediyorum.. belki de yukarıda dediğim gizli kalması mevzuu sadaka ve benzeri haseneler için gecerlidir sadece. çünkü sosyal yaşam örnek yaşamayı ve örnek olmayı gerektiren bir kavram.. insan yaptığı davranışlar, takındığı tavırlar, çocuğuyla, eşiyle , komşusuyla ve diğer dışardan insanlarla muamelesinde de örnek bir şahsiyet sergilemelidir..
Hususan müslüman! Çünkü Muhammed (sav) ümmetidir.. ve O nun ümmetine yakışan en güzel olmaya gayretli olmaktır.. en hayırlı olmak için yarışmaktır.. vesselam.. uzattım yine hakkınızı helal ediniz.. sizlerden gelecekleri merakla bekliyorum..
Hususan müslüman! Çünkü Muhammed (sav) ümmetidir.. ve O nun ümmetine yakışan en güzel olmaya gayretli olmaktır.. en hayırlı olmak için yarışmaktır.. vesselam.. uzattım yine hakkınızı helal ediniz.. sizlerden gelecekleri merakla bekliyorum..