Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Selamün Alyküm Arkadaşlar; bugün,küçük büyük demeden gerçekten Allah ın rızasını düşünerek yaptığımız bir şeyi yazalım.. ne dersiniz! Aslında aşikare olmasındansa gizli kalması belki daha hayırlı ama örnek olması adına bakalım nelerden istifademiz olacak merak ediyorum.. belki de yukarıda dediğim gizli kalması mevzuu sadaka ve benzeri haseneler için gecerlidir sadece. çünkü sosyal yaşam örnek yaşamayı ve örnek olmayı gerektiren bir kavram.. insan yaptığı davranışlar, takındığı tavırlar, çocuğuyla, eşiyle , komşusuyla ve diğer dışardan insanlarla muamelesinde de örnek bir şahsiyet sergilemelidir..
Hususan müslüman! Çünkü Muhammed (sav) ümmetidir.. ve O nun ümmetine yakışan en güzel olmaya gayretli olmaktır.. en hayırlı olmak için yarışmaktır.. vesselam.. uzattım yine hakkınızı helal ediniz.. sizlerden gelecekleri merakla bekliyorum..​

Eternal_Life

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Bu gün hiç bir dünyevi menfaatim yokken ve olmayacağını düşündüğüm bir insana , sadece Allah rızası için, ilerde o na Hak namına bir şey anlatabilirim diye samimiyet gösterdim..
(İMAN HİZMETİ İÇİN SAMİMİYET)

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Allahuâlem:)

Üst Alt