Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk futbolunun kalbi Şükrü Saracoğlu'nda attı! F.Bahçemiz Kadıköy'de G.Saray'ı 2-0 mağlup etti. Gollerimiz 5. dakikada Semih ve 56. dakikada Deivid kaydetti.
Bu cok güzel haberi verdigin icin cok tesekkürler Hafiz kardesim cok tesekkürler sen beni sevindirdin rabbim de seni sevindirsin insAllah :yahoo: ismandegil:
Centilmen bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçeli kardeşlerimi tebrik ediyorum bu son olur tekrarı olmaz inşaallah sizi Ali Sami Yen Stadına bekliyoruz ....Attığınız her bir gol size iki gol olarak geri dönecektir bunu unutmayın ....
Ve her zaman söylediklerimi tekrarlayarak diyorum ki bizi kendi sahanızda yenip gündemi değiştirebilirsiniz ama tarihi asla ....
Sen hiç moralini bozma moralini yüksek tut kardeşim ben istiyorum ki Fenerbahçe bizi kendi sahasında hep yensin şampiyon biz olalım çünkü Fenerbahçenin bizi yenmekten başka hedefi yok sene sonu şampiyon olup sevinen biz olacağız inşaallah ....
Sene sonuna sakla sevinçlerini şampiyon olalım gör bak Galatasaraylı TeknOnur kardeşimle siteyi sarı kırmızı renklerle donatacağız ...