Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Türk futbolunun kalbi Şükrü Saracoğlu'nda attı! F.Bahçemiz Kadıköy'de G.Saray'ı 2-0 mağlup etti. Gollerimiz 5. dakikada Semih ve 56. dakikada Deivid kaydetti.
sl7428.jpg

199891.jpg

199937.jpg

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Maçı izleyemedim siz mi hakemmi aldı macı bilmiyorum ama yinede gözünüz aydın olsun.

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
işte budur!fenerim bizi yine güldürdü

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Bu cok güzel haberi verdigin icin cok tesekkürler Hafiz kardesim cok tesekkürler sen beni sevindirdin rabbim de seni sevindirsin insAllah :yahoo: :pismandegil:

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ben dedim yencez gene diyeeeee cimcoma geçmiş olsun hehehehe :D :D

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ben sevinemiyorum eski bi fenerliydim artık kalbimiz cimbombom için atiyor....aradan seviniriz...caktirmayın...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Centilmen bir Galatasaray taraftarı olarak Fenerbahçeli kardeşlerimi tebrik ediyorum bu son olur tekrarı olmaz inşaallah sizi Ali Sami Yen Stadına bekliyoruz ....Attığınız her bir gol size iki gol olarak geri dönecektir bunu unutmayın .... :D

Ve her zaman söylediklerimi tekrarlayarak diyorum ki bizi kendi sahanızda yenip gündemi değiştirebilirsiniz ama tarihi asla .... ;)

gercekler4dg.jpg

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MuhacirEnsar
ben sevinemiyorum eski bi fenerliydim artık kalbimiz cimbombom için atiyor....aradan seviniriz...caktirmayın...

Sen hiç moralini bozma moralini yüksek tut kardeşim ben istiyorum ki Fenerbahçe bizi kendi sahasında hep yensin şampiyon biz olalım çünkü Fenerbahçenin bizi yenmekten başka hedefi yok sene sonu şampiyon olup sevinen biz olacağız inşaallah ....

Sene sonuna sakla sevinçlerini şampiyon olalım gör bak Galatasaraylı TeknOnur kardeşimle siteyi sarı kırmızı renklerle donatacağız ... ;)

Üst Alt