Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html

duyuru yapmayi unutmayalim ins.tanidiklarimiza ve diger sitelere..COK ÖNEMLI duyurular!

sohbetin baslama vakti Türkiye saatiyle 20:30

canli yayin var gibi gösteriyor ama gecen günki gibi olmayabilirde biz genede var diyerek takip edelim ins..; )​

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm degerli kardeslerim,

Bugünde cok önemli bir sohbet dinleyecegiz kesinlikle kacirmayiniz..: ) basladi sohbet simdi..

bu duyurulari Allah icin yapmayi unutmayalim,,Selam ve dua ile Allaha emanet olunuz..

Tiklayin==>> http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Aman Allahım korkunç kalabalıktı insancıklar dışarda kaldı
Çok faideli bir sohbet oldu ...

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Esselamü Aleyküm Hocamizin dünki (31.12.09) sohbetinde yayin kesildigi icin tam dinleyemedik ve önemli bir kac konuyu kacirdik..

Ve ögrendikki hocamiza komplo kurulacakmis,benim duydugum yapilan provakasyonlara karsi 14 secdeler ve yasin serif filan okunmasini istedi,son duydugum hakkimi helal etmem dedi,surda birazda olsa ilim ögrendiyseniz süphe edene bile dedi, ama neye oldugunu anlamamistim sebebi suymus:

"CÜBBELİ AHMET HOCA , TEHDİTLER ALDIĞINI VE YAKINDA YAYINLANMAYA BAŞLANACAK MONTAJLI İFTİRA KASETLERİYLE KENDİSİNE KOMPLOLAR HAZIRLANDIĞINI BİLDİRDİ. DÜN AKŞAM VE BU SABAH KENDİ AĞZINDAN DUYDUM. HOCAMIZ BU KOMPLOLAR ÇIKINCA İNANAN VEYA ŞÜPHELENEN KİŞİLERE HAKKINI HİÇBİR ŞEKİLDE HELAL ETMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ. BU MSJI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK İNSANA ULAŞTIRIP KUL HAKKINA GİRMEMELERİNE VESİLE OLMAK GÖREVİMİZ."

(Facebook'tan alinti)(bende baska yerden alinti yaptim)

hocamiza her türlü destekten geri durmayalim insaallah.

"Dua müminin silahidir"

İmam-i Rabbani Hazretleri buyuruyor ki:

Dua, kazayı, belayı defeder. Hadis-i şerifte Kaza, ancak ve yalnız dua ile durdurulur buyuruldu. (Tirmizi)

selam ve dua ile..Alıntı..

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Ve aleyküm selam kardeşim
evet maalesef böyle iftira hazırlıkları varmış
Rabbim cuma sabahları yapılan 14 secdeler hatırına
semaya açılan eller hatırına yapılan planları def eylesin inşAllah ...

Üst Alt