Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Peygamber efendimizi (aleyhissalatü vesselam) rüyada görmek büyük bir nimettir.

Hadis-i Şerife "Beni rüyada gören elbette cehenneme girmeyecektir" buyurulmuştur.

Peygamber efendimizi rüyada nasıl göreceğimizi de yine kendisi haber vermektedir:

"Bir kimse beni rüyada görmek isterse,Cuma gecesi 2 rekat namaz kılsın. Bu namazın her rekatında 1 Fatiha ve 15 İhlas okusun.Namazı bitirince 100 kere salavat-şerife getirsin.Eğer o gece rüyasında görmezse buna her Cuma devam etsin.Ancak abdestli olarak kıbleye karşı,edeple yatması gerekir. eğer bir kimse bu dua ve namazla meşgul olsa da rüyasında beni görmezse;

"Hak Teala hazretleri o kimsenin bütün geçmiş ve gelecek günahlarını bağışladıktan sonra on iki bin kere Kur'an-ı Kerim hatmetmiş gibi ona sevap yazılır. Ayrıca kıyamet susuzluğu ve açlığı ondan kaldırılır. Ne kadar üzüntü ve kederi de varsa onlar da üzerinden kaldırılır.Ölüm anında ruhunu teslim etmesi kolay olur.O yıl içinde ölürse şehit olur. Ne kadar hacet dilerse hepsi kabul edilir.Ne kadar borcu varsa hepsini ödemesi nasip olur.Darlık ve sıkıntı görmez. Rıdvan aleyhisselam ona kendi eliyle cennet şurubu içirmedikçe ve beni ten gözüyle görmedikçe ölmez..."

Allahü Teala Silsile-i Âliyye büyükleri hürmetine bizleri bu büyük müjdeye kavuşanlardan olmak ile şereflendirsin.Amin

Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim...
Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim...
Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım...
Ve ne yaparsak, Allah için yapalım...
Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım...
Bir mum ışığı olalım...Bir düş kuralım...
Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım...
Ve göğsümüzde taş yeşertelim...
Bir Sümeyye olalım...
Ve kalbimizde ağırlayalım ,acımasız mızrakları...
Bir Filistin''li olalım...Bir tankın altına yatalım...
Bir Çeçen olalım...Sevdamıza koşalım...
Ve ölümü sevelim...
Ve biz,
Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM

(alıntı)

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
Aminn...inşallah..Değerli paylaşımın için RABBİM (cc) ebeden razı olsun kardeşim inşallah dualarımiz kabul olsun.Rabbim ahirette de Efendimize kavuştursun bizleri...

Selam ve dua ile....

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
emeğine sağlık rabbim razı olsun inşallah. Peygamber efendimizi görmek ve onun şefaatine nail olmak dileğiyle inşallah.

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun Bayram Kardeşimiz .. böyle bir bilgiye hiç rastlamamıştım sağolasın..
"ESSEBEBÜKE'L FAİL (sebep olan yapan gibidir)" sırrınca bunları yapmamıza vesile olacağın için sevaplarımızdan hissedar olacaksın.. inşaallah..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim...
Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim...
Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım...
Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım...
Bir mum ışığı olalım...Bir düş kuralım...
Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım...
Ve göğsümüzde taş yeşertelim...
Bir Sümeyye olalım...
Ve kalbimizde ağırlayalım ,acımasız mızrakları...
Bir Filistin''li olalım...Bir tankın altına yatalım...
Bir Çeçen olalım...Sevdamıza koşalım...
Ve ölümü sevelim...
Ve biz,
Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM

rabbim c.c. razı ve hosnut olsun ebeden daimen
selametle ve afiyetle kalın

Hak-Aşığı

aşkına talibim ALLAH'ım

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun Bayram Kardeşimiz .. böyle bir bilgiye hiç rastlamamıştım sağolasın..
"ESSEBEBÜKE'L FAİL (sebep olan yapan gibidir)" sırrınca bunları yapmamıza vesile olacağın için sevaplarımızdan hissedar olacaksın.. inşaallah..

ALLAH razı olsun kardeşimiz katılıyorum vesile olan yapan gibidir inş bizlere vesiler oldun rahman hoşnut olsun senden
inş... O güzeller güzeli efendimizi (s.a.v)i rüyamızda görmek dileğiyle

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
aminn allah razi olsun güzel paylasım için insallah efendimize layık ümmet yaranada layık kul olmak duasıyla allah yar ve yardımcımız olsun

Sevgi_Cicegi

ResuL SewDaLisi..

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Galatasaray

. eğer bir kimse bu dua ve namazla meşgul olsa da rüyasında beni görmezse;

"Hak Teala hazretleri o kimsenin bütün geçmiş ve gelecek günahlarını bağışladıktan sonra on iki bin kere Kur'an-ı Kerim hatmetmiş gibi ona sevap yazılır. Ayrıca kıyamet susuzluğu ve açlığı ondan kaldırılır. Ne kadar üzüntü ve kederi de varsa onlar da üzerinden kaldırılır.Ölüm anında ruhunu teslim etmesi kolay olur.O yıl içinde ölürse şehit olur. Ne kadar hacet dilerse hepsi kabul edilir.Ne kadar borcu varsa hepsini ödemesi nasip olur.Darlık ve sıkıntı görmez. Rıdvan aleyhisselam ona kendi eliyle cennet şurubu içirmedikçe ve beni ten gözüyle görmedikçe ölmez..."

Allahü Teala Silsile-i Âliyye büyükleri hürmetine bizleri bu büyük müjdeye kavuşanlardan olmak ile şereflendirsin.Amin

(alıntı)

Ecmaiiin inşlh ne güzel bir müjde bu Allah'u Ekber (Saddak) paylaşımın için ve bizlere bu güzel müjdeyi verdigin için Rabbimde sizleri cennetiyle müjdelesin inşlh:G:

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe

Bayram abim ALLAH razı olsun inşaallah kainat gülünü rüyasında görebilenlerden oluruz.

Üst Alt