Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

VedatErdem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Degerli Müslüman Kardeslerim ,
ben 10 senedir Polonya asilli bir bayanla beraberim vede bu sene evlenmeyi düsünüyorduk . 5 yasinda Yakup adinda oglumuz var . Esim 2011 aralik ayinda annesini siyaret etmek üzere polonyaya gitti vede dönüsü cok soguk oldu . Esim Islamiyeti kabul etmek istiyordu ama annesi cok radikal bir katolik vede müslümanlarin hepsini bin ladin saniyor o kadar asiri yani. esim ve oglum otobüs den iner inmez birseylerin ters oldugunu anladim ve ogün bugündür aramiz cok acik ve soguk. Katoliklerin büyüsü oldugunu okudum vede gercekten annesinin büyü yaptirdigina inaniyorum . Sizlerden tavsiye öneri ne yapabilirim sormak istedim . Gercekten Caresizim vede Allah katinda Müslümanliga kazandira bilecegim bir bayan vede oglum oldugunu düsünürken bu hallere geldim . Büyü olup olmadigini nasil anlarim vede nasil boza bilirmiyim?

Hepinizden Allah razi olsun

SAYGILAR

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
-) Üç kere salavatı şerife okumalı sonra 7 Fatiha – 7 Ayet-el Kürsi – 7 Kafirun suresi – 7 İhlas-ı şerif – 7 Felak – 7 Nas sureleri okuyup kendi üzerine veya ve hastanın üzerine üflemelidir( Bunu evinizde de yapabilirsiniz)Bu yazmış olduklarımı tekrar okuyup hastanın odasına yatağına evin her yerine üflemelidir İnşaallahü Teala büyüden kurtulur.

“AYET-I HIRZ-I OKUMALIDIR

Üst Alt