ORiJiNAL YAZARI : mukaddes_soker
selamün aleyküm bypolat abim geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inşallah kardeşimiz iyileşecek
Allah'ım "rüveyda sultan polat" kardeşimize acil şifalar ihsan eyle Ya RABBİ
O küçücük kardeşimiz acıya dayanamaz Ya Rabbi...
Allah'ım beni affet işine karışmış olmayayım küçük kardeşimzin hastalığını bana ver benim sağlıklı halimi ise kardeşime...
Allah'ım ne olursun tüm hasta kardeşlerimze acil şifalarını,dermanını,selamını,merhametini ver sen herşeyi bizden daha iyi bilirsin ama küçük kardeşimiz acı çekmesin ona yardım eyle AMİN!!!
BEN 100 TANE YASİNİ ŞERİF, 10 TANE TEFRİCİYE, 10 TANE FATİH ALAYIM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : mukaddes_soker
selamün aleyküm bypolat abim geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inşallah kardeşimiz iyileşecek
Allah'ım "rüveyda sultan polat" kardeşimize acil şifalar ihsan eyle Ya RABBİ
O küçücük kardeşimiz acıya dayanamaz Ya Rabbi...
Allah'ım beni affet işine karışmış olmayayım küçük kardeşimzin hastalığını bana ver benim sağlıklı halimi ise kardeşime...
Allah'ım ne olursun tüm hasta kardeşlerimze acil şifalarını,dermanını,selamını,merhametini ver sen herşeyi bizden daha iyi bilirsin ama küçük kardeşimiz acı çekmesin ona yardım eyle AMİN!!!
BEN 100 TANE YASİNİ ŞERİF, 10 TANE TEFRİCİYE, 10 TANE FATİH ALAYIM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...
bu kardeş maşallah 100 tane YASİNİ ŞERİF almış 10 tane TEFRİCE 10 tanede FATİHAYI şerif almış
AMA NE YAZIKKİ BUGÜN KENDİSİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR ZANNIMCA 100 YASİNİ ŞERİFİ OKUYAMAMIŞTIR SAYIDAN BUNLARIDA DÜŞELİM DERİM..