Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Sabahları uykudan uyanmak bir çok kişi için ızdıraptır. Önce bir alarm zili çalar. Kapatılır ve o andan itibaren şekerleme uykuları başlar. Aslında her şey o alarmlı saatin susmamasına bağlıdır. İşte bunu fark eden tasarımcılar puzzle çalar saatı tasarlamışlar.
Bu saatin diğer alarmlı saatlardan farkı üzerinde 4 tane puzzle bulunması. Alarm çalmaya başladığında bu puzzle parçalarını havaya fırlatıyor ve siz onları yerleştirene kadarda susmuyor

puzzlesaat.jpg

bunu beğenmediyseniz bu var

Sabahları çalar saatiniz çalınca onu susturup tekrar uykuya mı dalıyorsunuz. O zaman bu saat tam size göre. Çünkü bu saati yattığınız yerden susturmanız kesinlikle mümkün değil.

Bu saat çalmaya başlayınca üstteki parçası havalanıp uçmaya başlıyor. Bunu yakalayıp, saatin gövdesine yerleştirmediğiniz sürece de saat susmuyor!

ucancalarsaat.jpg

ikiside o uykuda sinir bozucu olur sanırım

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
tesekürler güzel icatlarmis begendim ..
ama yinede ben telefon tercih edem uykulu uykulu ugrasmam kirarim felan yazik olur:D:D

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
:)) En iyiysi cep telefonu alarmı .. çalıyor erteleme yapıyorum yarım saatte kalkıyorum..fakat bu icatın ertelemesi yok..:çekiç: ben kırarım sanırım..

sevdenur

KENDİ HALİNDE YOLCU

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
teşekkür ederim ikisi de çok güzel.sabah sabah uğraşan çok da güzel uyanır.ama biz türküz hemen kolayına kaçarız yani kırarız:))onun iiçin bu saatlere yazık olur:))ısraf yapmayalım lütfen:))hayırlı günler..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Sabahları erken kalkmak zorunda olmak zaten sevilmeyen durum, birde kalkıp saat kovalamak hiç bana göre değil :hihi:
Güzel düşünülmüş ama uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. :)
Teşekürler.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Mümkünse çalan zili kapatmak için uzanan elimizi kıracak bir saat icat edilsin..:kiki:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
yorumlarınıza sağlık rica ederim

Üst Alt