Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Tarafımıza ulasan tekzip metni nedeniyle haber duzenlenmistir.

KUDUS_SEVDALISI

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
17/35- Ölçtüğünüzde ölçmeyi tam yapın, doğru terazi ile tartın. Bu daha hayırlı, sonuç bakımından daha güzeldir.

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
çok şaşırdım boyle dunyaca unlu bır fırmanın yaptıgına bakın..kı kullanıyoruz malesef..teşekkürler..çevremdekileri bu konuyla ılgılı uyaracağım..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
bende nuryolu ablam gibi çok şaşırdım.bilindik bi marka olduğu için böyle aldatmacalra başvurucklarını hiç tahmin etmezdim.bizde kullanıyoruz malesef ALLAH razı olsun Bayram abi kullanan tanıdıklarım var onlarıda uyarım inş.
teşekkür ederim

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Yok bÖyle bİr Şey.....bu kadarida pess artik.marka bİle olsa artik daha dİkkatlİ olmali...saĞolun farkindalik kattiniz.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Arkadaslar bu konu ile ilgili olarak tarafıma ulasan maili sizlerle paylasmak istiyorum.

Merhaba ;
Sitenizde "Calgon'un Satışı Durduruldu" haberinin gerçeğini yansıtmadığını tamamiyle yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtmek isteriz. Aynı zamanda bunun bir suç olduğunuda hatırlatırız. Açıklama ekte sunulmuştur. (www.calgontabletdunyarekoru.com/tekzip.pdf) Konuyla ilgili olarak haberin silinmesini rica ederiz.
Sorularınız için bu mail adresini iletişim adresi olarak kullanabilirsiniz.
İyi Çalışmalar.
Reckitt Benckiser

Üst Alt