Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Ne gülsündür nede bir kır çiçeği... Ne olduğunu arar durursun.. Herkesin hayatından bir parça alırsın hayatına...

Bır yasam kurmak istersin kendince... kendi istediğince...Özgürce... Sorgusuzca... Hesapsızca... Kaçak... Kaçamak... Yalan Bir dünya... Bir gün yerledesindir, bir gün göklerde... Sorgular durursun kendini.. Hep bir iç hesaplaşma yer beynini.. Kimim Ben.. Neyim... Nerdeyim... Ne yapıyorum... Mutlumuyum... Hepsinin cevabı olumsuzlukla sonuçlanır... Sen sen değilsindir. Özendiğin, olmasını düşlediğin hayatların toplamısındır sadece... Oysa için yer bitirir seni... kemirir tüm hücrelerini.. ne sevdiğini bilirsin.. ne sevildiğinin değerini...

Hayat bir oyundur senin için ve sen o hayatın en güzel Çalıntı Hayatlar Oyuncusu...

İki renk vardır benim dünyamda... Siyah ve Beyaz... Diğer renklerse Siyah ve Beyazın yansımasıdır... Hersey nettir... Hersey göründüğü gibi... Oysa Onlar öylemi... Renkleri gri... Silik bir gölge gibi... Ne istediğini bilirler... nede elindekinin değerini... Hep bir başkasına özenir ondan bır parça eklerler hayatlarına... Kimi zaman bir cümle... kimi zaman bir nesne.. kimi zaman bir olay... Hep bi başkası... hep bir başkası gibi...

(Hayat ne garip... Nice insanlar tanıdım ya vardılar, yada yoktular... Yinede bir hayatları vardı kendilerince... En kötüsü ise bu hayatın içinde en zorunu seçtiler.. Çalıntı Hayatlarda Başrole girdiler... )

Oysa Tek Bir Gün Kendileri Gibi Olmayı Deneyebilseler.. Dürüstçe ve Mertçe.. Herşeyden ve Herkesden Önce Kendilerine...

Kalırmı Sizce Sorgular... Sorgulamalar... Hesaplaşmalar...

Hadi ne duruyorsun?
Bu gün dene...
Yapabilir misin?...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

(Hayat ne garip... Nice insanlar tanıdım ya vardılar, yada yoktular... Yinede bir hayatları vardı kendilerince... En kötüsü ise bu hayatın içinde en zorunu seçtiler.. Çalıntı Hayatlarda Başrole girdiler... )

Oysa Tek Bir Gün Kendileri Gibi Olmayı Deneyebilseler.. Dürüstçe ve Mertçe.. Herşeyden ve Herkesden Önce Kendilerine...

ya olduğun gibi görün yada

yada göründüğün gibiol...laedri

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6

ALLAH cc razı olsun

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAh razı olsun.yüreğine sağlık

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
mana dolu bir yazıydı ..istifade ettik..tşkler..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
İyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla ol ama kendin ol, inş bizde öyle olmayaçalışıyruz mabedcik

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
teyzemınde yazıdıgı gıbı
ya oldugun gıbı gorun ya gorundugun ghıbı ol...
saol bıdeneemmm

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim yüreğine sağlık....

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Rabbim sizdende razı olsun.. ;)

Üst Alt