Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bütün Üyelerimizin Sabirsizlikla Bekledigi Online Ilahi Archivimizi Cok Yakinda Siz Yenidendogus.Net Üyelerimizin Hizmetine Sunuyoruz. Ilahi Merkezimizde Online Ilahi Dinleme Ve Ayni Anda Sorunsuz Download Etme Imkani Sunuyoruz.

Gectigimiz Son 2 Günde Neler Yapildi?

1-Bbcodeler Tekrar Eklendi
2-Hide Text Eklendi
3-Top 10 Listesi Eklendi
4-Ilahi Archivimiz Tekrar Kuruldu
5-Download Merkezimiz Tekrar Kuruldu

Suan Üzerinde Calistigimiz Alanlar!

1-Hekimoglu Ve Cihan kardeslerimiz Ilahi Archivimize Ilahiler Ve Download Merkezimize Programlar Yüklüyorlar.
2-Yilin Üyesi Kampanyamizi Devam Ettirmek Icin Tekrar Puan Sistemimizi Kuruyoruz.
3-XQIZ Tekrar Yeniden Kuruyoruz.
4-Portal Güncel Haberleri Icin News Sistemini Kuruyoruz.

Sitemizde Calismalarimiz Hizla Devam Ediyor...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Habibem çalışmalarınızda başarılar diliyorum,elbette büyük bir yıkımdan kurtuldu herşey,Allah kolaylıklar versin....fakat ben artık korkarak yaklaşıyorum siteye,başımıza bir daha böyle talihsizlik gelecek diye....
Aceba bir daha böyle bişey olur mu?

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Böyle Bir Seyin Tekrar Yasanmayacaginin Sözünü Kimseye Veremeyiz. Her An Hersey Olabilir. Sonucta Burasi Bir Sanal Alem Ve Bazi Insanlar Emege Saygi Göstermiyor. Ama Sunun Sözünü Verebiliriz. Bundan Böyle 2 Kat Tedbir Alacagiz. Hekimoglu Ve Cihan Kardeslerimiz En Gec Haftada Bir Yedek Dosyamizi Bilgisayarlarina Cekerlerse Daha Iyi Olur. Sonucta Nekadar Siteyi Yedeklesekte FTP Sifremizi Kirdiktan Sonra Sitemizin Yedeginide Silebiliyorlar. Butür Inisler Cikislar Beni Yildirmiyor Sizleride Yildirmasin. Tabi ilk Gün Cok Agladim Cok Üzüldüm Kendimi Kaybettim Ama Aglamak Sizlamak Hic Bir Fayda Vermiyor. Artik Bundan Böyle Daha Dikkatli Ve Tedbirli Olacagiz.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Bundan sonra site için daha çok dua edersek ben bu üzücü olayların daha az yaşanacağı kanaatindeyim....
HABİBEMSİN VE EKİBİNE CANI GÖNÜLDEN EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM... RABBİM EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI İNŞ... ÖBÜR ALEMDE FAZLASIYLA VERİR......

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çok teşekkür ederiz ablacım...Allah cc Razı olsun...

Mabed ablamın dediği gibi ins ahirette bu hizmetlerinizin mükafatını alacaksınız...

Rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun...Kolaylıklar ihsan eylesin! Aminnn..

Tekrar teşekkür ediyorum ki bizi Yenidendoğuşsuz koymadınız...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bu güzel öz verinizden dolayı sizleri kutluyorum kardeşlerim.İnşeallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz.

Sizin böyle çalışmanız benide gayrete getiriyor keşke bende kardeşlerime yardımcı olabilsem diyorum ama hem bu web tasarımı bilmeyişim hemde işlerimden dolayı sizlere yardımcı olamıyorum artık bende sizlere dualar yardımcı oluyorum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
:)

Üst Alt