Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Kardeşler dün akşam Üsküdar'da Mihrimah Sultan camisinde akşam namazı çıkışında Gonca'nın Özlemi isimli bir dergiyi hayır için sattığını söyleyen bir grup bayanla karşılaştım. Dergiyi incelediğimde Tuncer Çiftçi diye bir ismin resmi vardı ilk sayfalarda. Bu şahsın sohbet eden bir adam olduğu, öğrenciler için hayır işleri yaptığı vs vs gibi şeyler söylediler. Ordan ayrıldıktan sonra bu şahıs hakkında internette araştırma yaptım ve kendini mehdi ilan ettiği, para ile dua yaptığı vs vs gibi bilgilere ulaştım. Bimer'den başbakanlığa başvurup Diyanet neden böyle merkezi bir yerde cami bahçesinde ne idüğü belirsiz insanların böyle din, vicdan adı altında insanları dolandırmasına engel olmuyor diye başvuruda bulundum. Umarım kayıtsız kalmazlar... Dikkat etmenizi tavsiye ederim kardeşler.

Bu şahıslara denk gelen kardeşlerden Bimer'e başvurmalarını rica ederim.

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Bilgilendirme için teşekkürler.

Allah razı olsun..

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Rabbim akıl fikir versin.
Allah razı olsun

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
Bimer'den konu ile ilgili gelen cevap

Sayın ....., Bahse konu talebiniz ile ilgili olarak ,zabıta müdürlüğümüz ekiplerince bahse konu yerde ekiplerimizce çalışmalar yapılacaktır.

Üst Alt