Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fedayi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Esselamu Aleykum Kardeşlerim....

Bilmiyorum bu da nerden mi çıktı dersiniz ama ben yine de kısa bir süreye kadar yürek yaram olan bir hususu paylaşmak ve sizin için bu konunun Yüreğinizin ne kadarını işgal ettiğini öğrenmek istiyorum inş...

Evet Kardeşler...
Yürek Yaram Allah Rasulünün Şerefli Sözlerinde sıkça geçen,ancak malesef Devlet Kurup Devlet Yıkmaktan buna pek fırsatları olmayan SÖZDE Muvahhidlerin(!) küçümser bir gözle baktıkları ve yüzlerini buruşturarak "geç bunları" dercesine bir bakış attıkları KARDEŞLİK üzerinde durmak istiyorum kardeşler...

Ve sormak istiyorum size?

CAN KARDEŞİNİZ OLDU MU HİÇ?

YÜZÜNE BAKINCA RAHMANIN RAHMETİNİ FIRLATAN YÜZÜNÜZE?

SİZİ ÜZGÜN GÖRÜNCE,YÜREĞİYLE GELİP, GÖZ YAŞLARINIZA ELLERİNİ UZATIP GÖZ YAŞLARINIZI SİLEN BİR CAN KARDEŞİNİZ OLDU MU?

YANİ KARDEŞLER KISACA,
BİR EBU BEKİRİNİZ OLDU MU HİÇ,MAĞRA DA ÜÇÜNCÜLERİ RAHMAN OLAN?

Kardeşler,
Nikahlınızı,annenizi,kan bağıyla öz kardeşininzi sormuyorum,onların yeri zaten belli...
Ben aranızda hiç bir akrabalık bağı olmadığı halde SADCE RABBİNİZİN RIZASI için sevdiğiniz,FİRDEVSİNİZ için özlediğiniz,görmeyince AH KARDEŞİM NERDESİN? diyerek özleminizi boş odalara haykırdığınız CAN KARDEŞİNİZ OLDU MU?

Siz bana sormadan ben söylym inş kardeşler,
önceden sorsalar boynumu büker OLMADI HİÇ OLMADI,evet kardeşlerim oldu ama şu saydığın özelliklerin hepsine sahib bi kardeşim OLMADI derdim...Ama Elhamdulillah oldu kardeşler...
Kim olduğunu sorsalar susarım...
Çünkü isterim ki kardeşimin sevgisi RABBİMLE ARAMDA GİZLİ BİR SADAKA OLARAK KALSIN...

Ne yaptın kulum derse Rahman....
Ey Rabbim biliyorum ki hiç bir şeyim yok sana arz edebileceğim ancak İŞTE KARDEŞİMİN SEVGİSİ,KARDEŞİME DUYDUĞUM KATIŞIKSIZ,SADECE SENİN İÇİN SEVDİĞİM KARDEŞİMİN SEVGİSİ....diyeceğim bi kardeşim var elhamdulillah....
(Rabbim pişman etmesin!)

Peki ya sizin?
Sizde kim soruusuna değil kardeşler,nasıl ve neden sevdiğiniz sorusuna cevap verin olmaz mı?

Sizi Rabbi için Seven Kardeşiniz (fedayi)

FİEMANİLLAH...

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Esselam kardesim...

Farkli bir konuya deginmisin....

Evet oldu desem ;)

Vesselam..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
içimi sızlattın be güzel kardeşim yüreğine sağlık çok şükür ki Rabbinle aranla gizli bir sadaka olarak kalacak can kardeşin var
bir çok kimseye dostluk gösterdim ama kimseden dostluk görmedim
BİR EBU BEKİR OLAMADIM HİÇ,MAĞRA DA ÜÇÜNCÜLERİ RAHMAN OLAN? belkide ama olsun sevgi bize armağan vermektende çekinmedim inşaallh

şimdi tek can dostum kitaplarım... çok şükür

sevgiyi verenin sevgisiyle sevgi ve dua ile...

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
ve aleyküm selam çok şükür oldu kardeşim çok şükür Rabbime ama şimdi yanımda değil ama sevgisi yüreğimde onun sevgisi yetiyor bana selametle

fedayi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Nurlu_Kalp
Esselam kardesim...

Evet oldu desem ;)

Vesselam..
aleykum selam kardeşim çok tşk. ederim aslında farklı deyilde can kardeşim bizler farklı olmuşuz gerçekte kardeşlik asıl boyle oluyordu sahabede ve şu an azda olsa gerçeği böyle ne yazıkki bugünkü kardeşlik gerçekten sözde kalmış ben bunun her iki yönünüde gördüm yani en iyi arkadaşımla oldum ve en zor anlar olduğu zaman onun sadece dilinde arkadaş ve kardeş olduğunu bizat şahit oldum diyer kardeşimde en zor zamanda olduğumuz anda da bir birimize nasıl kenetlendiğimizide yaşadım sonuçta kardeşim bizler zor zamanlardada iyi zamanlarda da bir duvarın daşları gibi kenetlenmedikçe ve bir birimizi allah için sevmedikçe gerçek kardeşlik olmaz olamaz rabbim bizleri allahın istediği kardeşlerden kılsın selametle kalınız huda hafız

fedayi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Acizane leyla
içimi sızlattın be güzel kardeşim yüreğine sağlık çok şükür ki Rabbinle aranla gizli bir sadaka olarak kalacak can kardeşin var
bir çok kimseye dostluk gösterdim ama kimseden dostluk görmedim
BİR EBU BEKİR OLAMADIM HİÇ,MAĞRA DA ÜÇÜNCÜLERİ RAHMAN OLAN? belkide ama olsun sevgi bize armağan vermektende çekinmedim inşaallh

şimdi tek can dostum kitaplarım... çok şükür

sevgiyi verenin sevgisiyle sevgi ve dua ile...
canı gönülden amin kardeşim amin elh. kitablar öğretitir yaşatmaz can kardeşim kardeşin ise hem öğretitir öğrenir hem yaşatır duyarlılığınız için çok sağolun allah razı olsun rabbim bizleri hiç bir gölgenin bulunmadığı arşın gölgesinde tüm kardeş olanlarla birlikte gölgelendirsin inş. selamlar saygılar allaha emnet olunuz(huda hafız)s.a

fedayi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : mehmetalisoker
ve aleyküm selam çok şükür oldu kardeşim çok şükür Rabbime ama şimdi yanımda değil ama sevgisi yüreğimde onun sevgisi yetiyor bana selametle
rahman şükrünü artırsın kardeşim maşallah yüreyiniz sevgisiz ve kardeşsiz kalmasın heb dolu dolu olsun ne mutlu bu sevgilere selameti huda hafız

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
yok be dostum olmadı maalesef öyle bi kardeşim bu saatten sonra da olur mu bilmem... yalnız doğduk yalnız öleceğiz...

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : fedayi
ORiJiNAL YAZARI : Nurlu_Kalp
Esselam kardesim...

Evet oldu desem ;)

Vesselam..
aleykum selam kardeşim çok tşk. ederim aslında farklı deyilde can kardeşim bizler farklı olmuşuz gerçekte kardeşlik asıl boyle oluyordu sahabede ve şu an azda olsa gerçeği böyle ne yazıkki bugünkü kardeşlik gerçekten sözde kalmış ben bunun her iki yönünüde gördüm yani en iyi arkadaşımla oldum ve en zor anlar olduğu zaman onun sadece dilinde arkadaş ve kardeş olduğunu bizat şahit oldum diyer kardeşimde en zor zamanda olduğumuz anda da bir birimize nasıl kenetlendiğimizide yaşadım sonuçta kardeşim bizler zor zamanlardada iyi zamanlarda da bir duvarın daşları gibi kenetlenmedikçe ve bir birimizi allah için sevmedikçe gerçek kardeşlik olmaz olamaz rabbim bizleri allahın istediği kardeşlerden kılsın selametle kalınız huda hafız

Evet oldu dedim gerisini getirmedim aslinda....
Sükürler olsun oldu... Yüregimde sevgisini hissettigim cankardeslerim oldu... Ama bazen beni düsündürdü bu cankardeslik...
Hayat bazen cok acimasiz... Insanlar acimasiz... Bazende kardeslikte aci oluormus...

Güzel RABBiMe güvenim sonsuz hamd olsun.... RABBiM hakkimizda hayirlisini versin.... Bizi dogru insanlarla, dogru dost ve arkadaslarla karsilastirsin....

Vesselam...

Ahi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
can kardesiniz oldu mu hic?

Yüzüne bakinca rahmanin rahmetini firlatan yüzünüze?

Güzel bir konu..Allah razi olsun..

Üst Alt