Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Çanakkale harbinde yaşananlara hurafe diyenler, Meryem heykelinden gözyaşı geldiği haberini gerçek gibi sunuyor.

Çanakkale Harbinde yaşanan hadiseleri hurafe ve uydurma diyen medya, iş Hristiyanlara gelince aynen kabul ediyor. Hem de alenen uydurma ve gerçek dışı olduğu ayan beyan ortadayken.
"Herkes kan ağlayan Meryem'e koşuyor" başlıklı haber, başka bir ülkenin gazetesinde değil, Hürriyet'te geçiyor. İşte adresi:

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/3572353.asp?m=1&gid=69

Sizce bunlarin amaci ne?

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Aslında Hz. Meryem'in ağlamasında ben bir hikmet görüyorum,ibret görüyorum,Hristiyanlar biraz kafa yorsalar derler ki neden ağlıyor Meryem anamız,bir suçumuz mu var?

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
HZ. MERYEM HEYKELİNDEN KAN AKITAN MEDYA'YA TÜRK MİLLETİNİN CEVABIDIR!

(TALAT ATİLLA) Çanakkale Destanında Allah'ın nuruna inanmayanlar, Hz. Meryemin taş heykelinden kan aktığına bu milleti inandırmak isteyenlerdir. Bu toprağın çocuklarının genetik dokularıyla oynama cüreti haddi aşan bir yaklaşımdır. Çanakkale'yi, Galiçya'yı, Yemeni titreten ruh, elbette kaynağını Allah inancından alır.

Hatırlayın lütfen; Çanakkale'yi ruhsuz kazandığımızı iddia edenler, konu Hz. Meryem olunca her nedense farklı bir tutum sergilemişlerdi..

Gazetelerinin sütunlarında çarşaf çarşaf Hz. Meryem'in taş heykelinden kan aktığına bu milleti inandırmak isteyenler onlar değilmiydi?.

Hz. Meryem'in taş heykelinden akan kan normal!

Mehmetçiğin rüyasına girerek, "ona yol gösteren evliya" anormal!..

Bu anlayışın tek sabıkası bu değil elbette!..

Papa'ya olan zaaflarını söylemeye gerek yok..

Papanın; " İtalya meydanında toplananlar cennete girecek!.." sözlerine Türk basını öylesine geniş yer verdi ki; Türkiye'den binlerce insan Roma meydanına akın etti..

Cennetin tapusunun Papada olduğuna ikna olan Türk medyası, entel vuruş silahıyla, mana kalesini bombalamaya devam ediyor..

Satır arasında vermek istediği mesaj ise sırıtıyor!

Mucizeye inanan insan; Atatürk'ü, ya da Cumhuriyeti sevemez!..

Niye sevmesin?

Engel ne?

Çanakkale'de mucizelerin yaşanması kimi incitebilir ki?..

Çanakkale'nin her satırı zaten bir mucize!..

Atatürk'ün dehası mucize değil mi ?..

Bugünün Amerikası neyse, dönemin süper gücü İngiltere'ydi..

İngiltere ve peşine takılanları Çanakkale'nin toprağına yapıştıran ruh hangisiydi?..

Türk ve İngiliz siperleri arasındaki mesafe 3 metreye düştüğünde ayağa kalkıp, " Yetiş ya Muhammed, kitabın gidiyor!" diyen Binbaşı Lütfü beyi incitmeyin lütfen!..

"Türkleri yalnız İstanbul'dan değil, Anadolu'dan söküp atacağız! Türk lokumları bizim olacak!." diyenlere, mermisi bittiğinde süngüyle cevap veren Tokat'lı Mehmeti incitmeyin lütfen!..

Mermisi kalmayınca ayağa kalkıp, "Allahüekber" nidalarıyla düşmana taş atarken şehid olan Yahya Çavuş'u incitmeyin lütfen!..

Türk askerlerinin moralini bozmak için İngilizlerin sık sık söylediği şarkılara, " Sana selam olsun ya Muhammed! Sana selam olsun!" cevabıyla şehit olan Mehmetçiği incitmeyin lütfen!..

Lütfen bir daha düşünün!

Bu vatan yeni bir Çanakkale yaşarsa, onu savunmak için ihtiyacımız olan duygumuz; Tarkan şarkıları değil!..

250 bin şehidin hukukunu çiğnemeyin!..

Güçlüyüz! Hatırımız yok mu derseniz?..

Size cevap vermek isteriz..

ALLAHIN HATIRI YÜCEDİR, HİÇ BİR HATIRA FEDA EDİLEMEZ..

Talat ATİLLA çok iyi açıklamış konuyu bizim iman gücümüzle aldığımız çanakkale zaferi için yapılan çizgifilmdeki ilhai güçlere hurafe diyen medya malesef hiristiyanlığa özendirici yayınları yazmaktan pekte çekinmiyor...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Allah razı olsun açıklamalarınızdan..böyle medyaya destek olanları da esefle kınıyorum..nolur aldığımız okuduğumuz gazete ve dergilere.. biraz dikkat edelim..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Allah razı olsun açıklamalarınızdan..böyle medyaya destek olanları da esefle kınıyorum..nolur aldığımız okuduğumuz gazete ve dergilere.. biraz dikkat edelim..

Cok dogru demissin abim...
orta okulda, Fanatik gazetesi(Spor) alip okula getirmisitim...
Hocam elimden alip,gazeteyi kivirdi boynuna gecirdi...

bunlar mahserde boyunlariniza atesden bir cember olacak dedi...

gazete konusunda secici olmamiz gerekir

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hurafelere inanmak zaten günah.hurafe diyen insanların çoğu cahil ya da kendini bu tür şeylere inandıran insanlar.

Biz çanakkale savaşını ilk önce Allahın izniyle sonrada imanımızın kuvvetiyle kazandık.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ExELaNcE

Bunların amacı apaçık ortada...Bize düşen biraz daha bilinçli olmak,aldığımız her gazetede, okuduğumuz her kitapta daha seçici olmak.Daha uyanık olmalıyız,çünkü kötüler harıl harıl çalışıyor.Oturarak başarıya ulaşan tek şey tavuktur...vesselam...Selam ve dua ile.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bütün ümmet-i muhammed savaşlarını inancı (imanı) ve gayreti ile kazanmıştır.

Bunun tam tersini düşünen zaten inancı yoktur.İnancı olmayanada bunu inandırmaya çalışmak zaten abesliktir.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Kötü niyetli insanları Allaha hevale ediyorum...

aşkın_21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BENDE TV - GEZETELERDE ÇIKAN ÇOĞU SAÇMALIĞA SİNİR OLUYORUM HELE O BAZI TV KANALLARINDAKİ MAGAZİN VE HABER PROGRAMLARI MEMLEKETTE BİRSÜRÜ DERT VARKEN TÜRK MİLLETİN OYALAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORLAR

Üst Alt