Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) ' in mezarına birçok ziyaretçi gelmekteydi . Bunlardan birisi her sene gelirdi ve dinine çok düşkün biriydi . Onun mezarının yanına ne zaman gitse onla konustuğunu bir temasa geçtiğini hissedebiliyordu ve bu onu çok mutlu ediyordu . Ancak Çanakkale Savaşı sırasında Peygamber Efendimizin mezarına gittiğinde bu hissi yaşayamamıştı . Çok üzülmüştü ve çok ağlamıştı . Peygamber Efendimizin mezarının güvenliği için sorumlu kişilerden biri ise onun neden bu kadar ağladığını sordu . Oda Buraya her sene gelirim . Her sene Peygamber Efendimiz ile konuşurum dedi . Ardından ağlaya ağlaya oradan uzaklaştı . Ardından güvenlik sorumlusu gece rüyasında Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) görür . Peygamber Efendimiz ona : ' Ey Ümmetim ; Söle ki o ümmetime onun ilgisine cevap veremedim . Ben Çanakkale Savaşında dini için savaşanların yanındaydım . ' der .
alintidir

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bunu daha önce de okumuştum tüylerim diken diken olmuştu, savaşın en kanı anında düşman üzerine hücum eden bir asker bir yandan da bağırır:
-Yetiş Ya Muhammed (sav) kitabın gidiyor.
Beni çağırdılar bende burdayım demiş Nebiler Nebisi,

Allah razı olsun, teşekür ederim paylaşıma.

ŞAKİRT2

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Her vatan savunmasında nasılki şehitlerimiz bilfiil orada bulunup yardım ediyorda; peygamberim, gözümün nur'u bu var ve yok oluş savaşında nasıl olurda ümmetinin yanında olmaz.hiç mümkün değil.o mübarek peygamberimiz bizi bir an bile boş bırakmaz.rabbımdan dileğim yevmil mahşerde de tüm inanan kullarının imdadına yetiştirmesini nasip eder inşaallah.yeterki bizler onun yolunda olup sünnet'i seniyyesine ittiba edelim.ŞEFAAT YA RESULLAH.:gul:

Üst Alt