Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
dogumgunu100121it9.jpg

Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için herzaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.Bugün beni göremesende bil ki yanındayım.senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Haytın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim.İyiyki varsın ve iyiki dostumsun.Hep birlikte nice senelere,Doğum günün kutlu olsun canbacım.

dogumgunu10002mp9.jpg

Biraz şans,biraz sevgi ve sabır,birer parça zaman,başarı ve memnuniyetide eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir"hayat pastası" yapabiliriz sanırım:)

1095726695dogumgunu10jq5.jpg

Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunumu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil hergün farklı ve özelsin...Dostluğunun,arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor.Kalbim hep seninle.İyiyki varsın....

gul_resimleri_001.jpg

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Nakşicim yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun inş.. Rabbim sağlıklı hayırlı iman dolu uzun ömürler nasip etsin inş..

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
sağolun canlar ALLAH(CC) hepinizden razı olsun inşallah
seni aramızda yeniden görmek çok güzel ilminur hoşgeldin

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim.Rabbim hayırlı ömürler versin.Hayat boyu her daim mutlu olasınız inşaAllah.
rosekittenfb1.gif

Ben size böyle bir günde pasta veripte midenize zarar vermek istemedim.İyi etmişim değilmi?:p

qaripiv9.gif

Allah sizin gibi değerli kardeşlerimizi sitemizden eksik etmesin.İyiki varsınız kardeşim.

Benim hediyem burası olsun.Rabbim size bu Mübarek yeri en kısa zamanda gidip görmeyi nasip etsin inşaAllah.

kabetq0jh4.jpg

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
nakşi nice yıllara.....hayırlı olsun............

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim uzuuuuuuun hayirli ömürler versin
nice senelere ablam

PeygamberGülü

سَيِّد م

Aldığı Beğeniler
3
Doğum gününüz mübarek olsun.Rabbim Hz.Meryem'in Hz.Fatıma Annemizin yolunda hayırlı bir ömür nasip etsin inşaALLAH.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hayırlı ömürler dilerim nakşi bendi kardeşim

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim.Rabbim hayırlı ömürler versin.Hayat boyu her daim mutlu olasınız inşaAllah.
rosekittenfb1.gif

Ben size böyle bir günde pasta veripte midenize zarar vermek istemedim.İyi etmişim değilmi?:p

qaripiv9.gif

Allah sizin gibi değerli kardeşlerimizi sitemizden eksik etmesin.İyiki varsınız kardeşim.

Benim hediyem burası olsun.Rabbim size bu Mübarek yeri en kısa zamanda gidip görmeyi nasip etsin inşaAllah.

kabetq0jh4.jpg

AMİNNNNNNN İNŞALLAH ABİM HEPİMİZEDE

Üst Alt