Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Ablaların ablasın can ablam doğum günün kultu olsun o kadar çok şey yazmak geliyorki içimden sana şu anda ama kelime bulamıyorum seni anlatacak sen belki biraz klasik olacak ama sen anlatılmazsın yaşanırsın.... seninle o kadar çok şey paylaştımki ablam Seni bana sevdirene ömrüme katana sonsuz teşekkürler...yanlız ca günün değil ömrün mutlu olsun seni yaratan Allah için çooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum iyiki varsın canımmmmmmmmm

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Can dostum benim doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu iman üzeri bir ömür nasip etsin evlatlarınla eşinle ve tüm sevdiklerinle inş...Seni çok seviyorum arkadaşım iyiki tanımışım seni senin o güzel yüreğini tanımak ve senin dostun olmak övgüye değer can dostum ..Nurnesliden Rabbim razı olsun ...Canlarım sizi çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizleri....

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Can dostum benim doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu iman üzeri bir ömür nasip etsin evlatlarınla eşinle ve tüm sevdiklerinle inş...Seni çok seviyorum arkadaşım iyiki tanımışım seni senin o güzel yüreğini tanımak ve senin dostun olmak övgüye değer can dostum ..Nurnesliden Rabbim razı olsun ...Canlarım sizi çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizleri....

teşekkürler ablacım bizde iyiyki seni tanımışız senide çok seviyorum ikinizide ömrüme katana sonsuz şükürler olsun:)

Hansa

Lailahe İllallah..

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Diğer
Doğum gününüz kutlu olsun efendim..
inşallah sevdiklerinizle daha nice mutlu hayırlı iman dolu yıllara..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hayırlı ömürler dilerim hanım kardeş

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
dogum_gunu_pastasi.jpg

dogum günÜn hayirli olsun apla nice iyi seneler dilegi ile

teprikler(:

SUDENUR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Doğum gününüz kutlu olsun kardeşim.
Hayırlı ömürler diliyorum,selametle inşaallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah....

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
hanım kardeşim rabbim hayırlı bereketli ve mutlu daha nice seneleri sevdiğin bütün insanlarla görmeyi nasib etsin.

Üst Alt