Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Canlar Kurban Can Ahmed'e ....

Selam ve dua ile…
Hamza gibi, Ömer gibi, Ali gibi biri olmak amacındayız ahir zaman abidleri olarak Var bir gayemiz çalışmasak da bu uğurda Adını yaşattığımız hayallerimiz ömürlerimize görünüş güzellikleri yüklüyor manadan bihaber… Yaşıyoruz ama nasıl, seviyoruz ama kimi, yapıyoruz ama ne kadar? Soruların ışığında karanlık gecelerimiz olmuş ömürlerimiz Yağmurlarıyla içimizi ısıtan nisan sabahlarına hasretiz şimdilerde Gül bahçelerimiz yetim, öksüz baharlarımız Senin yokluğunda kurak gözyaşlarımız Sensiz yaşanmıyor hayatlarımız

Neler vermezdim ki asr-ı saadette yaşamak için? Bir taş olmak isterdim ama sana atılmayan, karanlık gecelerde mağarada sana yoldaş olan… Bir taş olmak isterdim o inci tanelerini ümmetim ümmetim diye akıttığın taşlardan olmak isterdim Ey Sevgili! Ya da bir toprak bir toz olmak isterdim üzerine mübarek ayaklarını bastığın, o izlerde erimek kaybolmak isterdim! Bir toprak olmak isterdim Senin gözyaşlarına yağmura kavuşan hoş kokulu bir toprak… Üzerinde güller yetişen, sevda kokan bir toz parçası olmak isterdim Ey Rasul! Asr-ı Saadette esen bir rüzigar olmak isterdim Rabbın rahmet esintilerini kuşanmış bir Sevgilini muhteşem sedasını koklamak ve koklatmak isterdim insanlığa Seninle esmek, Seninle coşmak ve Seni her dem içimde yaşamak isterdim Güzeller Güzeli… Bir ağaç olmak isterdim Kutlu bir hurma kütüğü ya da… Yaslandığında dalları yeniden meyveye duracak kutlu bir hurma ağacı olmak için asırlar ötesinden sana yalvarıyorum Ey Nebi! Duy sesimi… Bir hurma kütüğününki kadar olamayan muhabbetimi, mağarada yoldaşın olarak mübareklik kazanan o kutlu taşın yoldaşlığına eşit olamayan dostluğumu, ayağını basıpta her daim beraber olduğun bir toz zerresi kadar olamayan birlikteliğimizi, her esişinde ruhu okşayan, galeyana gelen, rahmet kokan ruzigarınki kadar olamayan nefesimi kabul edermisin Can-ı Canan? Beni de gölgelendiririmisin kıyamet günü seçilmişler zümresiyle? Şefaatine nail kılarmısın bu aciz ümmetini?

Duy sesimi Gönüller Sultanı! Sana layık olamadım Dostluğuna dost olamadım, içimdeki nedametim vicdanımı kemiriyor gecenin zifiri karanlığında Sana hasretim, Sen maşukumsun E y seçilmiş kutlu insan! Yine de her şeye rağmen severmisin Zeynep denen bu meçhulü? Kızın Zeynep gibi görürmüsün beni de? Çok mu şey istiyorum Ey Rasuller Rasulü? Ben Seni istiyorum, sevgini istiyorum, aşkında erimek, aslolanı bulmak, kendimden geçmek, vardan öte yoku görmek istiyorum Ey aşkımın adı Muhammed! Bir medet Ya Muhammed! Bir gül ki cihan gülsün Güller yetim kalmasın, dünya gül bahçesine dönsün Sevgili! Her şeye rağmen Sana güveniyorum, Sana inanıyorum ve hatalarımın, günahlarımın ruhumu acıttığı her günde her dakikada Sana daha çok sarılıyorum Ey Gönüller Fatihi! Sev beni, sev bizi! Aşkınla, sevginle yaşat benliklerimizi! Sevdir bize sevdiklerini… Sevginle sevelim sevgililerimizi… Bir dua sıcaklığında sevgiyle…

alıntı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzeldi can emegine paylasan yüregine saglik kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun sefaatine mazhar eylesin cümlemizi
Selam ve Dualarimla......

Üst Alt