Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
- Ne diyon hafız ya ?

fatih yazıyonda abi ne noktan ne virgülün var ne ayaksın ?

reis ben sesli konuşurken duraksadığımda kafamda virgül baloncugumu çıkıyor ? veya duraksadığımda konuşurken noktamı görüyosun bende nedir bu yazım hatası takıntınız ?

hee ondan diyon yani

hee la ondan diyom bi sus bit giriyom

iyi gir ne halt yersen ye bulaşma bana

ok bb

..

kafa zehir alide olmayan kadar fazla adrenalin.. pompalıyor canıma kanı kalbim hezimeti kendisine vaad ediyor.. pejmürde tipli adamlar kapımda geziyor.. sezgiler bitik hisslerim empatikliğe tepki veriyor..Fatih diyorlar napıyorsun sana bunlar hiç yakışmıyor hiçte iyi bir tarz degil yani gitmiyor..tamam siz istediniz diye kral olmuycam tamam lan sizin gönlünüz olsun diye eziklenip ağlamıycam dağlamıycam duyar kasıp yazmıycam parçalamıycam ahıtlanmıycam ölüm geldiğinde yas' tutmuycam..karaları baglıycam lakin yanına beyazı koyup renkleri konuşturmuycam.. nediyon sen ? benden başka ben yok fatih'den başka fetih icra eden yok ben başka ben benden sonraki benler taklitim buda benim taktiğim resmettiklerim yazdıklarımın içinde kayıp abicim..ara bul beni sen beni bulmadan ben çoktan buldum seni ebe sobe sobe ebe kör ebe değil bu açık gözle körü oynayan bebe.. insan olmamaya zorlayan şey ne ? kaybolan insanlık yok öldürülmüş morga taşınmış iyi günler kötülüklerin içinde kalmış gebe.. doğurtmak için lazım ebe seni çağırdım bi çıkarsana artık gelsin iyi günler önümüze..yapamıyorsun bunu bize sağlayıcı firma gibi dolanma ortada boşa harcanan müsvette gibisin oda en sonda çöpe atılır neticede.. iki hece lakin bir kelime faaaa diye ayırdıgın tih ile biten iki dudak arasında dilinden süzülen .. diişlerine değen embesillerin bile akıllarını yerine getiren.. kimdi o adam seni kendine getiren ?

ölüm kapını çalarda sen beklersin hala anlamazsın gelir alır gider seni efrahlara ' alemden aleme dolanır ruhun bedenin dururken birşeyden habersizce dünyada uyudugun yatagında.. azrail degilim haaşa silüetini alırım alemime gezdiririm umarsızca korku tünelimde.. uçar ruhun bedeninden sen anlamazsın ne oluyor dersin aniden ve sahiden yaptıklarıma sorabilirsin eskiden neler yapardım neler anlatsın sana bebeler şivelerimdeki heceler modern değil kulaga hoş gelen dantel işlemsi nameler.. size uzun gelen dizeler 3 dk'ya sığar eksik bile gelirler .. nefesine göre oturur ririmler beceremeyenler bu neydi gıı der geçerler ^^

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Rap gibi okumam dışında herşey güzeldi  kalemine klavyene sağlık olsun ????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Rap gibi okumam dışında herşey güzeldi  kalemine klavyene sağlık olsun ????
Bu rap

Oh No Omg GIF by Mike Shinoda

haha :D

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
o şeyden dediğim gibi espirisinide yaptım nokta virgül yok direk ben nasıl okunacagını bildiğim için size şey gelmez o :D ama yinede bir şekilde anlaşılıyor özelliği o bunun haha .. hızlı hızlı oku duraksamaları kafana göre uyarla okurken akıcı oluyor ama duraksama yerlerini bilinmediğinde kesik kesik kırpık kırpık kopuk kopuk oluyor skhfkjwdhfkjdhfgh

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
hahaha ya şimdi flexte bu tür şeyler geçer olur yani.. 2009 da rapstar yarışmasında .. fuatın bir sözü vardı genel bir konuşma olarak.. derdi rapi yapıyorsanız özgün olun şiveniz yokmu sizin derdi.. mesela hep geliyorlar gidiyorlar diyorlar.. karadenizli adam geliyor demez anadolu bagrında olan adam şivesini bozupta geliyoma geliyorum demez yani herkes aynı şekilde yazıp okudutan sonra bir rengi yok.. bu türün bir benzer konuşmasını yapmıştı.. ozaman bu zaman bana matıklı gelmişti :D birde yazı ile söyleme arasında doğaçlama olur şimdi ben oraya bu neydi gıı yazmışımdır.. ama bunu beate okurken o değişir kendiliğinden hatta yazdıgın herşey söyleme anında genelde degişiyor nefese göre girişe göre doğaçlama çıkıyor :D aslında her yazılan yazıya baglı olmuyor olamazda zaten bu pop degilki 4 satır yazıp 3 4 dk lık parça yapalım :D haha neyse yazı neticede ..

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
ben neyi bekliyorum biliyormusun kafamı kumdan çıkarmak için :D ev tipi kayıt alıpta al fatih sana diss attım cevap veri bekliyorum :D ben acemiden bekliyorumda sanırım bana bu prof olan birinden gelecek bi yakalansam bulsa beni yeşilliğine yapacak bende karşılık verecem asla durmam cevapsız adkafh hadi bir fitillenmem lazım heycanlanıyom aga ya şaskflksdjfglksdjlgkj

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Tabi seslendirirken degişir herşey :Smiley (121):
Heycanını diri tut yeter...acemiler senin hızına yetişemez bence :ıslık:

breezy chris brown GIF

Üst Alt